Kender du Kickstarter.com ?

I dag vil jeg lige komme ind på hvad Kickstarter.com er og hvad den kan gøre for dig. Kickstarter er et såkaldt crowd funding website.

Dette betyder i sin enkelthed at det er et site hvor man kan finansere sine forretninger gennem sites brugere.

Hvis du har en forretnings ide der bare ikke må gå til spilde pga manglende finanser, er dette stedet hvor du, hvis du er overbevisende nok kan få finansieret en del af eller hele beløbet du mangler.

Det foregår i praksis ved at du på siden opretter en video om dit projekt. Det kunne være et nød herberg for hjemløse, et video projekt eller noget helt andet. Herefter får du en lille miniside hvor du kan fortælle om hvad din ide går ud på, hvor mange penge du skal bruge for at realisere den, og sidst men ikke mindst, hvad brugeren af kickstarter får ud af støtte dit projekt.

Et tænkt eksempel kunne være at du var ved at lave en film om gade børn i Indien. Her står du og mangler 100.000 kr for at producere den og for at distribuere den ud til små biografer landet over.

Nu kan du så vælge om du skal i banken og låne 100.000 kr, eller om du vil forsøge at rejse de penge gennem Kickstarter og de sociale medier.

Du vælger den sidste løsning, og tilbyder dine brugere f.eks. at hvis de donere mere end 100 dollars til dit projekt, kan de få deres navn ind i rulle teksterne efter filmen.

Du kan simpelthen vælge at give brugeren en gulerod i forhold til hvor meget de vil betale for at være med på dit projekt.

Hvis projektet når den omsætning du har sat dig for den skal have før det kan lykkes forpligter du dig så til at lave projektet. Og hvis projektet ikke når sit mål får de brugere der har betalt deres penge tilbage fra Kickstarter.com som under hele forløbet står for håndteringen af de til tider kæmpe strømme af penge der flyder inde på siden.

Konceptet på siden har og vil altid være super godt. Kickstarter har finanseret alt fra musikere til mindre film, sjove og skæve forretninger, og tit bliver disse projekter over finansret da der er kæmpe opbakning om de forskellige projekter.

Har du et projekt der har en kant, er lidt skævt eller innovativt ? Så prøv Kickstarter. Det kunne jo være lige netop din ide bliver det nye store.

Jeg giver denne service 5 ud af 5 stjerner for den helt gennemførte tilgang til finansiering , og siger tak for en fed ide som der i sidste ende kan komme os alle til gode.

Over and out:-)

 

 

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.