Din lokale Wordpress Ekspert

Wordpress Ydelser

Hos Wilhelmsen.tv elsker vi at arbejde med Wordpress, og WordPress har været vores foretrukne cms ( content management system ) siden version 2 af der blev udgivet sidst i december 2005.

I dag kan vi hjælpe med alle former for opgaver i wordpress,  det kan være tilrettelserudvikling af nye plugins, hastighedsoptimeringer og større løsninger med booking systemer, indenfor alle brancher der ønsker et relativt billigt og nemt system at bygge hjemmesider i . 

wordpress ydelser wilhelmsen.tv
Hvad tilbyder vi?

Områder Wilhelmsen.tv kan hjælpe dig med

Her under kan du set et lille udvalg af de ting vi tilbyder inden for wordpress ydelser, hvis det ikke står her kan vi stadigvæk hjælpe , og tag gerne kontakt hvis du ønsker en snak med en af vores eksperter.

WordPress Eksperter

Vi er eksperter i at bygge større systemer på WordPress platformen, dette har været alt fra dating sider, til rejseportaler og et enkelt social medie til en kunde. Vi kan hjælpe med alle former for problemer du måtte løbe ind i og vores team sidder klar til at hjælpe hvis du har brug for os , enten hvis teknikken driller eller med sparring når du skal online med en større webløsning 

Hvorfor WordPress

Vi kan hjælpe dig med at implementere WordPress i din forretning , fordelene ved WordPress er mange men her er et par stykker: 

 • Hurtig implementering: Uden behov for en udvikler kan du bygge omfattende systemer til at styre din forretning.
 • E-handel in a box: E-handel har aldrig været mere populært , og du kan med WordPress og Woocommerce bygge selv avancerede e handels sider 
 • Seo: WordPress er rigtigt godt optimeret til søgemaskiner, og det gør det nemt for dig som virksomhedsejer at komme ud til det rigtige publikum  
 • Systemer: WordPress er venner med mange andre systemer, og derfor kan din data nemt flyde fra et system til et andet, og det gør det nemmere for dig at arbejde med.
 • Skalerbarhed : Nemt at udvide eller reducere systemer, afhængig af virksomhedens vækst.

Andre fordele ved Wordpress du kan udnytte

 • Sprog: Lancering i flere lande gøres nemt ved at du kan lave forskellige sprog på din side
 • Hurtigt opstart: Typisk kan man være i gang inden for en uge til 2 
 • Fleksibilitet: Let at tilpasse løsninger efter virksomhedens skiftende behov.
 • Tilgængelighed: Gør det muligt for ikke-tekniske teammedlemmer at bidrage.
 • Testning og prototype: Tillader hurtig testning af nye idéer og koncepter
 • Mulighed for at bygge omfattende content databaser til dine brugere
 • Brugervenlighed: Intuitivt design gør det nemt at lære og bruge.

 

Min side er færdig , hvad så nu ? 

Vi ser gang på gang at nye iværksættere bygger deres egen side fra bunden , og så bare håber at der kommer kunder ind i butikken.

Det er desværre ikke altid sådan det fungere, der er mange skridt der skal tages, alt fra optimering, opsætning af google , betalingssystemer og teknisk seo, vi hjælper dig gerne både før og efter at du er gået online og kan hjælpe med at få lavet en korrekt implementeringsplan så dit projekt får bedst mulig succes.  

Vi skriver meget om denne proces og tilbyder også online kurser i dette så du kan lære alt om hvordan man lægger fundamentet til en online succes. 

Hvorfor Skal Jeg Benytte Wordpress I Min Forretning

Brug det bedste hjemmeside system allerede i dag!

Få en god start

Wordpress er et perfekt værktøj til at få din forretningside online hurtigt og nemt, der er masser gratis ressourcer og folk der er klar til at hjælpe. 

Synlighed

Med wordpress og den rigtige implementeringsplan , hjælper vi dig med at blive synlig på nettet og giver dig værktøjerne til at blive klar til dit nye forretningseventyr 

Spar tid

Benyt wilhelmsen.tv som din sparringspartner og brug vores værktøjer så du ikke spilder unødvendigt tid på at lave det hele selv, det kan næsten aldrig betale sig når man er nystartet.

Hvorfor vælge wilhelmsen.tv?

Er du træt af konstant at skulle søge efter løsninger på problemer med din WordPress-side?

Ønsker du dig en partner, der kan hjælpe dig sikkert gennem det komplekse landskab af at være online?
Hos Wilhelmsen.tv har vi arbejdet med WordPress siden 2005.

Vi er dedikerede til ikke kun at få din side op at køre, men også til at sikre, at den fungerer på sit absolutte bedste, 100% klar til at imødekomme dine besøgende.
Vi tilbyder en omfattende vifte af wordpress ydelser, herunder optimering, implementering og udvikling af online løsninger. Disse tjenester er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din online tilstedeværelse.

Vores engagement stopper ikke ved lanceringen af din hjemmeside. Vi er altid klar til at guide og støtte dig, selv efter du er gået online. Hos Wilhelmsen.tv er vi din partner i hele processen, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå din online succes..

Lang Erfaring

Jeg har mange års erfaring med WordPress-udvikling og har skabt en lang række hjemmesider og web applikationer til mine kunder.

Kvalitet

Jeg sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde og sørger for at overholde deadlines og budgetter.

Tilpassede løsninger

Jeg tror på at hver kunde er unik, og derfor skaber jeg tilpassede løsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker.

Kundeservice

Jeg prioriterer vores kunders tilfredshed og sørger for at holde dem opdateret og informeret under hele processen. Vi er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og hjælpe med eventuelle problemer.

Hvad kan jeg Få bygget i Wordpress?

Du kan lave 1000 vis af ting i WordPress, her under er et lille udvalg af de mest populære løsninger vores kunder gennem tiden har ønsket hjælp til 

 • Webshop i Woocommerce
 • Udregning af priser
 • Informations website
 • Kundeklub
 • Kontakt til dine kunder
 • Bestilling af service ydelser
 • Portaler
 • Booking Systemer

Læs mere om Wordpress

Hvordan Virker det ?

Wilhelmsen.tv er bygget til at hjælpe mindre virksomheder med deres digitale produkter, her under kan du kort læse om min tilgang til hvordan jeg normalt hjælper mine kunder.
Vores anmeldelser

Hvad Siger Vores kunder

Vores kunder er glade for os , her er et par af vores anmeldelser
Christian har i en årrække hjulpet os med at komme både nummer 1 på google, men også at bygge hele systemet bag ved vores transport forretning, vi kunne aldrig har gjort det uden ham
Peter
3xwilhelmsen
Christian har hjulpet mig utallige gange under opbygningen af min woocommerce butik . Jeg har fået hjælp på alle tider af døgnet og christian har virkelig sørget for at min butik virker
Charlotte
Aroomabove
Christian har i flere år været underleverandør til flere af vores kunder, han har desuden hastigheds optimeret alle vores kunders sider og har arbejdet med woocommerce og zapier i flere af vores butikker .
Søren
Større Webbureau

Er du Klar til Wordpress?

Tag en snak med din Wordpress ekspert i dag, Skyd os en mail og lad os sammen få din hjemmeside til at spille!

Følg os på de sociale medier

wilhelmsen.tv logo1
Høvej 62,8200,Aarhus N
Phone: +45 60 59 17 17
Email: info@wilhelmsen.tv
betalings ikoner wilhelmsen.tv
Nyhedsbrev
Følg Wilhelmsen.tv

50 Tips til Zapier

TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.