Sociale Medier: Facebook & Twitter

Det er ret vigtigt at forstå en ting om sociale medier!. Det er den nye måde at sprede sit budskab via vennekredsen og sine kunder. I den moderne verden, skal man kunne forstå den store udbredelse af sociale medier og dens effekt på mennesker. I erhvervslivet, hvis du har et produkt eller en service du vil sælge online skal du have en social medie strategi. Der er flere forskellige muligheder for at hjælpe dig med at definere, hvad din strategi kan være. Disse erfaringer kan anvendes af alle typer virksomheder , fordi brugen af sociale medier resultater i brand awareness.

Her er nogle links til at få dig i gang.

Facebook & Twitter

* AllFaceBook: Hvordan vi fik 40.130 Facebook Fans på 4 dage
* Mashable: Facebook guidebog
* Mashable: Twitter guidebog
* Twitter: Twitter.com
* Facebook: Facebook.com

Facebook har flere værktøjer, som en virksomhed kan bruge til at nå sit mål. Fan Pages og Grupper hjælper dig med at organisere fans og privatpersoner. Grupper kan hjælpe dig med at kommunikere med folk der er i en lignende situation som dig, du kan f.eks. have en radikal mening om politik og på den måde kan du samle folk der har samme meninger som dig på facebook. Du kan også bruge Facebook Events til at organisere kampagner for at få folk samlet fysisk til f.eks. et velgørenheds arrangement, en fest eller lign .

Twitter er et redskab, som i sig selv er meget simpel, men som kan anvendes i selv meget komplekse måder til at sprede dit budskab. Twitter kan bruges som en platform hvor du kan dele ideer, begivenheder og viden. Det kan bruges som en måde at netværke med ligesindede virksomheder og enkeltpersoner. Det kan også bruges til at bede folk om at handle på dine vegne, f.eks. invitere folk til at deltage i en donation, eller sælger dine produkt online igennem dine followers og lign.

I dette korte indlæg ville jeg bare fortælle dig vigtigheden i at benytte dine muligheder inden for de sociale medier, og i mine næste indlæg vil jeg gå længere ind i den sociale verden og fortælle dig hvordan du kommer nemmest igennem den sociale revolution .

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.