Mere info om din ekspert!

Om Christian

Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

 

Om Christian Wilhelmsen

Om mig og Min historie

Hej jeg hedder Christian Wilhelmsen ( @wilhelmsendk ) er 42 år gammel og driver blandt siden wilhelmsen.tv hvor Jeg hjælper virksomheder med at holde styr på deres online aktiviteter, blandt andet med branding, integrationer og tilbyder Kurser både online og Offline 

Jeg har arbejdet med online siden 1999, og har igennem tiden været involveret i et utal af projekter , alt fra hosting,dating og webshops .

Jeg har siden 2007 drevet transportvirksomheden 3xwilhelmsen transport og har ved siden af drevet marketing bureau, som jeg senere har solgt og nu arbejder jeg på mit nye projekt Wilhelmsen.tv, der tidligere var min personlige blog men nu bliver mit ansigt udadtil og min forretning og hvor jeg fremover kommer til at blogge om forretning, automation og marketing .  

Jeg er specielt god til WordPress hvor jeg har været med siden version 1 , og arbejder dagligt med workflow automations der gør det nemmere for virksomheder at flytte data mellem systemer .

Jeg yder desuden support på WordPress , har været selvstændig i 24 år og kan hjælpe med både offline og online markedsføring og konceptudvikling 

Mine tidligere projekter 

Her vil jeg fortælle lidt om mine tidligere projekter og hvad jeg går og laver nu.

Min første store hjemmeside som faktisk gik rigtigt godt var theroom.dk, hvor mine besøgende kunne få en gratis hjemmeside med e-mail, 20 mb plads og php support. Dertil kunne man tilkøbe nogle forskellige produkter som mysql database, domænenavn og support. Jeg kodede dette system i samarbejde med en på eksperten.dk og efter 2 måneder med linkbuilding rundt omkring på nettet, havde jeg en fast brugerbase med 17.500 brugere.

Det gav mig en masse muligheder for at udvikle min service til mine kunder, og jeg kunne levere reklamer gennem nyhedsbreve og på kundens egen hjemmeside.

Dengang var markedet for gratis hjemmesider meget begrænset her i DK og derfor gik det vildt hurtigt med at få brugere. Jeg brugte ikke en eneste krone på markedsføring i de 8 måneder jeg kørte siden og det hele kørte dermed fra mund til mund og derfor betegner jeg det som en stor succes.

Jeg omsatte for omkring 7.000 – 10.000 pr måned i ekstra services, og efter 8 måneder fik jeg et salgstilbud på hjemmesiden, som gav rimelig godt. Nok til at jeg kunne starte nye hjemmesider og forretninger uden om internettet.

Grunden til at jeg valgte at sælge var fordi driften blev for dyr, da jeg ikke selv havde min egen server til dette.

Bagefter startede jeg talkzone.dk som var et chatforum for unge, hvor jeg fik udviklet min egen chat software. På siden var der mulighed for gratis oprettelse af gæstebog, forum og subdomæne service. Det kostede selvsagt nogle penge for mig, men jeg fik mange brugere ud af det. På et tidspunkt havde jeg over 15.000 brugere. Efter chat bølgen gik ned af bakke, mistede jeg mange af brugerne og valgte at lukke siden.  Jeg tjente kun penge på reklamer og det var ikke nok til at det løb rundt.

I 2005 startede jeg min egen transportvirksomhed på Sjælland, da jeg var flyttet dertil, og tilbød flytninger, kurer service og konsulentydelser inden for transportbranchen.

 Jeg brugte mine tidligere erfaringer med markedsføring og fik en sund og velsmurt forretning ud af det. Det var mit første rigtige firma, hvor det kun var mig, der styrede. Jeg fik en masse gode erfaringer ud af det, og en masse gode kunder som jeg hjalp med rigtigt mange ting.

I 2007 fusionerede jeg mit firma med min fars transportfirma, da jeg var flyttet tilbage til Århus og fik i den anledning ansvar for 25 medarbejdere, og et stort netværk, både på Sjælland og i Jylland. Dette firma, 3xwilhelmsen.dk er i dag et utroligt sikkert og hurtigt alternativ til selv de store spillere i branchen. Vi har unikke produkter, tilbyder samme dags leveringer i hele Danmark, og har kunder både i det offentlige, sygehuse, advokater og i mange andre brancher.

I mange år har jeg drevet transportvirksomhed, og har fået et unikt indblik i branchen og kan med stolthed sige at vi er en af de mest stabile partnere når det kommer til kunst, transport, medicin transport og værdi transporter i dag. I dag har vi store kunder som Salling, Region Midt , Bolia og flere af de største gallerier i Danmark som faste kunder . 

Hvad laver jeg i dag ?

I dag arbejder jeg både på nettet med markedsføring, arbejder stadigvæk lidt for 3xwilhelmsen.dk, men har trukket mig delvist ud af virksomheden, for at arbejde på mine egne projekter og vejleder ellers kunder i hvordan de skal markedsføre sig selv både online og offline 

Jeg har desuden flere store projekter i gang p.t , blandt andet er jeg ved at bygge et system til autocampere , hjælper min hustru ady med hendes forretning og arbejder ellers med typisk mindre kunder og webbureauer der skal have lavet blandt andet hastighedsoptimeringer , integrationer og andre spændende ting . 

Jeg hjælper desuden flere virksomheder med at konceptudvikle , og få deres projekter i søen . 

Tak for din tid. Vi ses jo nok derude og ellers er du velkommen til at kontakte mig på info@wilhelmsen.tv og husk selvfølgelig at følg mig på twitter , mit brugernavn er wilhelmsendk

wilhelmsen.tv logo1
Høvej 62,8200,Aarhus N
Phone: +45 60 59 17 17
Email: info@wilhelmsen.tv
betalings ikoner wilhelmsen.tv
Nyhedsbrev
Følg Wilhelmsen.tv

50 Tips til Zapier

TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.