Lad mig hjælpe dig med at bygge din zapier integration 

Christian har arbejdet med zapier i snart 7 år og kan hjælpe dig med at automatisere dine processer , fjerne opgaver fra din lange liste over opgaver og sørge for at dig og dit team hele tiden er opdateret på jeres kunder, leads og data . Hyr din zapier ekspert i dag og start med at spare tid og penge

Hvorfor du skal arbejde med os?


Christian og teamet bag Wilhelmsen.tv forstår prosesser og arbejder til dagligt med at optimere disse . Med over 200 udførte opgaver kan vi også hjælpe dig i mål med at spare tid og penge 

Zapier 360

Vi står gerne for hele din rejse ind i zapier , det kan være du bare gerne vil have en set it and forget it løsning eller ikke har tid til at sætte dig ind i det, her kan vores zapier ekspert hjælpe. 

En til en Kurser

Ønsker du hjælp til at blive skarp på zapier tilbyder vi en til en kurser med en zapier ekspert for dig der vil gøre det selv.

Zapier Kursus

For dig der gerne vil lære at bruge zapier og gerne vil sidde med det selv har vi lavet et grundkursus og et avanceret kursus du kan tage når du har tid og lyst, disse giver det et udvidet indblik i hvad zapier kan.

Hvad kan zapier 

Her er et par gode grunde til hvorfor du skal hyre en zapier ekspert til at få dine data til at flyde og for at du kan spare tid i din forretning 

dATA FLOW

Det allervigtigste i en travl hverdag er at ens data flyder så man ikke konstant skal sidde og lave copy paste i 10 forskellige systemer, det er vores speciale at få det til at ske .

Kundeservice

Hurtig kundeservice og udsendelse af tilbud er en af de vigtigste ting man kan forbedre i sin forretning . Her kan zapier hjælpe med at nedbringe din svartid med op til 53 % har studier vist 

Opfølgning

Det er vigtigt at følge op på sine tilbud og leads . hvordan har du det selv hvis der går 24 timer inden du får et tilbud ? Med zapier kan du på få minutter sende tilbud til dine kunder eller følge op på allerede eksisterende opgaver 

50 Tips til Zapier

Få vores gratis whitepaper der giver dig 50 tips til hvad du kan automatisere allerede i dag med Zapier

Zapier leads wilhelmsen.tv

Lad os tage en snak om dit projekt i dag!

Ring nu: +4560849300

Christian har automatiseret hele vores forretning, vi er gået fra at have 100 + e-mails pr dag til i dag at kunne følge med fordi langt de fleste af vores mails i dag ligger klar til at sende så snart vi har modtaget en mail fra en kunde. Fantastisk :-)

Peter 3xwilhelmsen transport

google sheets ekspert wilhelmsen.tv
trello ekspert wilhelmsen.tv
glideapp på wilæhelmsen.tv
coda på wilhelmsen.tv

Zapier 360

Vil du hurtigt i gang med zapier men ønsker ikke selv at få hænderne beskidte , tilbyder vi vores konsulent produkt zapier 360 , der giver dig mulighed for at automatisere en stor del af din forretning med hjælp fra wilhelmsen.tv , her hjælper vi dig med at identificerer hvilke opgaver der kan automatiseres via zapier og kan desuden hjælpe med at slutte systemer til der ikke på nuværende tidspunkt findes på zapier platformen. Tag en snak med din nye zapier ekspert i dag og lad os komme i gang med at spare dig tid og penge

 • 01 - Opkald

 • 02 - Mål

 • 03 - Pris og Implementering

 • 04 - Aflevering

Det allerførste vi starter med er et opkald , hvor vi forsøger at identificere hvordan din forretning fungere og hvad vi kan hjælpe dig med , her snakker vi konkret om hvor din data kommer fra og hvor den skal hen, hvilke opgaver du typisk bruger lang tid på og hvor vi mener du kan få størst mulig gevinst med at bruge zapier . 

Bestil en samtale Allerede i dag

Book din tid nu ! Zapier 360

En til en Zapier Kursus

Vil du hurtigt i gang med at lære at bruge zapier ? Så kan vi tilbyde et en til en kursus, hvor du på 1 fuld arbejdsdag får alt information ind , vi bruger selvfølgelig din egen usecase som base for vores kursus, og vores zapier ekspert christian kommer enten ud til dig eller du kan komme ud på vores kontor i lystrup ved aarhus . 

 • 01 - Solid information

 • 02 - Mål

 • 03 - Fejl og Formatering

 • 04 - Ai og dine Data

I det første par timer bruger vi tiden på at introducere dig til zapier , hvad der er muligt, hvordan man laver alle basisting som opsætning af konto, opsætning af apps og alle de andre generelle ting der skal klares inden vi går alvorligt i gang . 

Klar til at mestre Zapier på én dag med et skræddersyet kursus baseret på dine egne use-cases?

Bestil Tid til Zapier 1 til 1

Bestil din Konsultation i dag

Zapier Kursus 

For dig der gerne vil lære at bruge zapier og gerne vil sidde med det selv har vi lavet et grundkursus og et avanceret kursus du kan tage når du har tid og lyst, disse giver det et udvidet indblik i hvad zapier kan. Modulerne er bygget simpelt op og vores kurser er bygget op i et mix af text, video og walkthrough video, du får desuden adgang til vores lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørgsmål direkte til Christian. 

Klar til at mestre Zapier med vores online Kurser?

Find et kursus der passer dig 

Og bliv mester i zapier !

Er du klar til Zapier ?

Tag en snak med din zapier ekspert allerede i dag, Skyd os en mail og lad os sammen begynde på din automations rejse!

Vælg et Emne
 • Zapier 360
 • Zapier 1 til 1
 • Zapier kursus
0 of 350