wilhelmsen.tv | Tak til mine læsere

Jeg ville lige sende en hurtig tak til mine læsere på bloggen, facebook og selvfølgelig twitter, hvor jeg til dags dato har samlet over 2300 følgere.

I gør det sjovere at lave blog:-) I de næste par uger vil jeg dagligt opdatere siden med nye indlæg.

Jeg har desværre haft ret så tralvt her på det sidste, og det er desværre gået ud over siden. Men nu er jeg tilbage, og i har en masse gode indlæg i vente.

Jeg er igang med at undersøge blandt andet survey4cash og andre lign sider, der giver folk håb om at de kan tjene gode penge på at udfylde bruger undersøgelser. Jeg har den sidste månede prøvet flere af disse koncepter af og du får snart en rapport der viser om det kan betale sig eller ikke. Hvad tror du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.