Hvordan tilføjer man en snapchat kode på wordpress

tilføj snapchat til wordpress | Wilhelmsen.tv

I dagens tip skal vi kort komme ind på hvordan man tilføjer en snapcode fra Snap chat til Sin wordpress side

Snapchat på wordpress

Ønsker du at øge dine Snapchat følgere ved hjælp af dit WordPress-websted? For nylig spurgte en af vores læsere, om det var muligt at tilføje er snapchat billede på hans hjemmeside. . Snapchat tilbyder snapcodes, som andre Snapchat-brugere kan scanne for at følge dig. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du tilføjer Snapchat snapcode i WordPress.

Det første du skal gøre er at surfe forbi snapchats hjemmeside. Du skal logge ind med hjælp af dit Snapchat brugernavn og adgangskode. Når du er logget ind skal du finde din snapcode . 

Den skal du så lige downloade og så skal du installere Snapchat Snapcode widget. Så kan du tilføje den på din hjemmeside der efter 

snapcode wilhelmsen.tv

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.