• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Slet WordPress-brugere med specifikke roller
februar 15, 2024

15/02/2024

0 kommentarer

2 nemme måder at rydde op i dine wordpress brugere

I dagens tip kommer jeg ind på hvordan man rydder op i spam brugere på sit wordpress website.  I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du fjerner WordPress-brugere med specifikke roller. Nogle gange kan dette være en større opgave, f.eks. efter et spam angreb på din wordpress hjemmeside, heldigvis er der en nem og overskuelig løsning på problemet, og det er den vi kigger på i dagens wordpress tip 

Hvornår bør du slette  massevis af WordPress-brugere med specifikke roller? Der er flere situationer, hvor du måske ønsker at slette flere brugere på én gang på din WordPress-blog eller -website 

Her er et par stykker hvor det giver mening :

1: At slippe af med spam konti: Hvis dit WordPress-site er blevet fyldt med mange falske konti på grund af spam, kan du have brug for at slette dem  for at rydde op på dit site. Hos wilhelmsen.tv har vi oplevet op mod 100.000 falske konti på flere af vores klienters websider, det kan hurtigt blive en større opgave at få slettet de rigtige , og sørge for ens normale brugeres stadigvæk har adgang til ens hjemmeside .

2: Sletning af tidligere ansatte eller samarbejdspartnere : Hvis nogen havde særlig adgang til dit site til et job, men ikke har brug for det længere, kan du have brug for at slette deres konto.

3:Rydde op i gamle konti: Efterhånden som tiden går, kan dit site samle mange gamle konti, der ikke længere bruges. At slette dem kan hjælpe med at rydde op på dit site og spare plads. Med det in mente, lad os se på, hvordan du sletter flere WordPress-brugere på én gang. Du kan bruge de hurtige links nedenfor til at springe til en specifik metode:

Her kan du springe direkte til 

Metode 1 : manuel fjernelse af wordpress-brugere med bestemte roller

Metode 2: Masse sletning af WordPress-brugere med specifikke roller med et plugin

Metode 1: Manuel fjernelse af WordPress-brugere med bestemte roller 

Denne metode er ligetil og kræver ikke, at du installerer nogen WordPress-plugins.

Gå blot til Brugersiden i dit WordPress-administrationsområde. Her kan du se en liste over brugere, der er registreret på dit WordPress-websted.

Sådan sletter du massevis af WordPress-brugere med specifikke roller wilhelmsen.tv

Som du kan se her på billedet, har jeg på denne wordpress blog ikke mindre end 29984 brugere , og de 29800 er falske konti som vi skal have slettet, dette kan vi som sagt gøre på 2 måder. 

Hvis du vælger at sætte kryds i brugernavn oppe i venstre side, vælger den alle brugere på listen, hvorefter du i første drop Down hvor der normalt står masse handlinger kan du vælge slet og trykke anvend , så sletter den alle 20 brugere på listen .

sletning af brugere wilhelmsen.tv

Denne side viser kun 20 brugere ad gangen. Hvis du har flere brugerkonti, som du ønsker at slette på en gang, så klik på fanen “Skærm indstillinger” i øverste højre hjørne af skærmen.

Dette vil åbne en rullemenu, hvor du kan indstille ‘Antal elementer pr. side’.

Skærmindstillinger wordpress wilhelmsen.tv

Herefter kan du bare vælge f.eks. 50, hvorefter den vil slette 50 af gangen , hvis du har rigtigt mange brugere, denne metode er god hvis du har et par 100 brugere der skal slettes, hvis du har mange 1000 brugere der skal slettes burde du bruge et plugin til at masse slette brugere .

Metode 2: Masse sletning af WordPress-brugere med specifikke roller med et plugin

Standard metoden med at slette brugere med specifikke roller  er ret simpel, men det dur ikke  hvis du har et meget højt antal brugere, du ønsker at slette.

Desuden kan der være situationer, hvor du har brug for at vælge brugere baseret på andre kriterier

For eksempel, hvis du ønsker at slette brugere, der ikke har logget ind i et stykke tid, eller som tilmeldte sig i en bestemt periode.

I sådanne tilfælde vil de standardbruger værktøjer ikke være tilstrækkelige. Heldigvis findes der plugins, der gør det muligt at udføre masse opgaver effektivt.

Lad os se, hvordan man sletter brugere med specifikke roller ved hjælp af et plugin.

Det første, du skal gøre, er at installere og aktivere Bulk Delete-plugin’et

Efter aktivering af det nye plugin skal du besøge siden Bulk WP » Bulk Delete Users i dit WordPress-dashboard.

slet brugere wordpress wilhelmsen.tv

Her kan du vælge hvilke brugere du vil slette og du kan desuden tilvælge alverdens forskellige kriterier , f.eks. hvornår en bruger sidst har været logget ind , om de har tilføjet content og mange andre muligheder, i vores guide går vi hårdt efter at fjerne alle spam brugere, som på billedet står som subscribers.  når du har valgt hvilke brugere du ønsker at slette trykker du bare delete users og så er problemet løst .

Hvis du kunne lige vores artikel så læs gerne nogle af vores andre artikler eller kommenter hvis du har noget på hjerte . Du kan også kontakte os hvis du ikke selv har mod på at udføre denne opgave, med vores digital vicecært service tager vi hånd om alle dine wordpress relaterede problemer . 

Digital Vicevært

Har du brug for hjælp til din wordpress side ? Så tag et kig på vores digital vicevært produkt 

CTA arrow 02CTA arrow 01CTA arrow 01

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}