Ville du trykke på knappen ?

En Guerilla marketing kampagne for tv stationen Tnt har de sidste dage væltet ind over internettet, både via online aviser men bestemt også på Youtube , hvor denne virale kampagne p.t har fået 4.5 millioner visninger.

Hvad gik det ud på

Tnt skulle lancere deres nye tv kanal i Belgien, og da kanalen kommer til at indeholde diverse action film med mere, skulle dette markeres med “action style”.

Ideen var at opstille en stor rød knap på et helt tilfældigt torv i Belgien, og derefter vente på at en tilfældig forbipasserende ikke kunne styre af sin nysgerrighed og trykkede på knappen. Resultatet blev som du kan se i videoen her under, utroligt underholdende.

Hvad kan man få ud af at lave sådan et event?

Denne kampagne er et super godt eksempel på, at det i virale kampagner ofte ikke er selve eventen, der er i centrum, men derimod videoen man kan få ud af det. Man kan sige, jo mere opsigtsvækkende og vildt dit event er, jo større chance er der for at videoen bliver et hit.

Jeg syntes denne kampagne viser at de markedsførings folk der står bag, har både humor og indsigt, og videoen i sig selv er vel produceret og giver seeren lyst til at se mere, derfor får denne kampagne 4,5 ud af 5 stjerner

Christian

About the Author

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Find us Here

  • Lægårdsvej 32f, Lystrup, 8520, Denmark
  • info@wilhelmsen.tv
  • +4560849300