Push to add drama , ville du trykke på knappen?

Push for drama

Ville du trykke på knappen ?

En Guerilla marketing kampagne for tv stationen Tnt har de sidste dage væltet ind over internettet, både via online aviser men bestemt også på Youtube , hvor denne virale kampagne p.t har fået 4.5 millioner visninger.

Hvad gik det ud på

Tnt skulle lancere deres nye tv kanal i Belgien, og da kanalen kommer til at indeholde diverse action film med mere, skulle dette markeres med “action style”.

Ideen var at opstille en stor rød knap på et helt tilfældigt torv i Belgien, og derefter vente på at en tilfældig forbipasserende ikke kunne styre af sin nysgerrighed og trykkede på knappen. Resultatet blev som du kan se i videoen her under, utroligt underholdende.

Hvad kan man få ud af at lave sådan et event?

Denne kampagne er et super godt eksempel på, at det i virale kampagner ofte ikke er selve eventen, der er i centrum, men derimod videoen man kan få ud af det. Man kan sige, jo mere opsigtsvækkende og vildt dit event er, jo større chance er der for at videoen bliver et hit.

Jeg syntes denne kampagne viser at de markedsførings folk der står bag, har både humor og indsigt, og videoen i sig selv er vel produceret og giver seeren lyst til at se mere, derfor får denne kampagne 4,5 ud af 5 stjerner

Christian

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.