Optimer din seo : 5 almindelige SEO-fejl du skal undgå

5 almindelige SEO-fejl du skal undgå

5 almindelige SEO-fejl du skal undgå

SEO (søgemaskineoptimering) er en effektiv måde at forbedre din hjemmesides synlighed i søgeresultaterne. Men der er også mange faldgruber, og det er nemt at begå fejl, der kan skade din SEO.

I dette blogindlæg Optimer din seo : 5 almindelige SEO-fejl du skal undgå, vil vi gennemgå 5 af de mest almindelige SEO-fejl, som du skal undgå:

1. Ignorering af on-page SEO:

On-page SEO handler om at optimere de enkelte sider på din hjemmeside, så de er mere relevante for søgemaskinerne. Dette inkluderer bl.a. at optimere dine sidetitler, metabeskrivelser, indhold og billedtekster. Dette kaldes også teknisk seo og er en disciplin langt de fleste glemmer når de laver hjemmesider.

2. Dårlig brug af keywords:

Keywords er de ord og sætninger, som folk bruger til at søge efter information på nettet. Det er vigtigt at bruge de rette keywords på din hjemmeside, men det er lige så vigtigt at undgå at bruge dem for meget. Det er desuden vigtigt at finde de rigtige keywords. læs gerne vores artikel om hvordan du finder de bedste keywords til din branche.

3. Manglende backlinks:

Backlinks er links fra andre hjemmesider til din hjemmeside. De er et vigtigt signal til Google om, at din hjemmeside er troværdig og relevant. Du kan opbygge backlinks ved at gæsteblogge, deltage i online communities og lave samarbejdsaftaler med dine samarbejdspartnere . Tag et kig på vores artikel 8 gode backlinks her

4. Overoptimering:

Det er vigtigt at optimere din hjemmeside for SEO, men det er også vigtigt at undgå at overoptimere den. Overoptimering kan ske, hvis du bruger keywords for meget eller hvis du forsøger at manipulere søgeresultaterne. Dette bliver hurtigt straffet af google og skal man altid undgå.

5. Ignorering af mobil venlighed:

Flere og flere mennesker bruger deres smartphones og tablets til at gå på nettet. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er mobilvenlig. Google tager også mobil venlighed i betragtning, når de rangerer hjemmesider i søgeresultaterne. Du ved det selv fra hjemmesider der ikke er mobiloptimeret ( tjek lige hestenettet f.eks. ) man er hurtigt væk igen og det ender i en dårlig oplevelse.

Hvis du undgår disse 5 almindelige SEO-fejl, er du godt på vej til at forbedre din hjemmesides synlighed i søgeresultaterne.

Tak fordi du kiggede forbi vores indlæg Optimer din seo : 5 almindelige SEO-fejl du skal undgå

Her er et par ekstra tips til at forbedre din SEO:

 • Hold din hjemmeside opdateret med friskt indhold
 • Brug sociale medier til at promovere din hjemmeside
 • Analysér din trafik for at se, hvilke sider der er mest populære
 • Få hjælp fra en SEO-ekspert
 • Læs indhold fra seo eksperter, og lær at løse opgaven selv

SEO er en løbende proces, men det er en investering, der kan give dig stort afkast.

Har du spørgsmål til SEO?

Skriv en kommentar nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.