I aftnens tip vil jeg kort fortælle om Microsofts nye tiltag Office web apps, som i bund og grund er en simpel version af den normale Office pakke, hvor det hele kører online oppe i skyen.

hotmail.com eller live.com har du nu fået et nyt menu punkt der hedder Office , her kan du oprette Word, Powerpoint og Excel dokumenter, du her efter kan dele med dine venner på blandt andet Facebook. Det vil sige at du nu kan arbejde med dine dokumenter selvom du ikke er i nærheden af en computer med Office. Dette kunne f.eks. bruges på en tablet.

Sammen med din nye og gratis Office pakke, får du Skydrive som er Microsofts online lager løsning, hvor du kan gemme billeder, dokumenter og alt hvad du ellers vil lave backup af. På skydrive får du 25 gb plads, og servicen er som sagt helt gratis.

Selve Office delen er som sagt ret simpel, men ellers er dette en super service der virkelig kan blive guld værd, når man skal redigere dokumenter, lave slideshows og udregninger i Excel.

Jeg giver denne service 4 ud af 5 stjerner da dette er en gratis service der integrere fint med både messenger og hotmail. Servicen minder om Googles docs løsning hvor du også kan redigere og oprette dokumenter direkte i skyen.

About the Author wilhelmsendk

iværksætter og wordpress nørd

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

Book [Your Subject] Class!

Your first class is 100% free. Click the button below to get started!