april 4, 2011

I dagens første indlæg har jeg fundet et nyt startup vi lige skal kigge lidt på. Virksomheden hedder Ge.tt og er et website hvor du kan dele alle former for filer med venner og familie. Det super smarte ved dette system er at det hele foregår øjeblikkeligt. Det vil sige det sekund du ligger en fil op på deres hjemmeside så kan modtageren i den anden ende se den og hente den via et link du får fra sitet.

Sitet er så simpelt opbygget at selv uerfarne internet brugere kan benytte det, og der er reelt kun 3 ting der skal ske.

  1. Find filen du vil dele
  2. Del den på netværk som Facebook og Twitter
  3. Færdig

Siden husker automatisk hvilke filer du tidligere har lagt op og du kan altid gå tilbage og finde links til dine shares igen.

Ved at oprette en gratis konto kan du desuden få statistik på hvor mange gange dine filer er blevet hentet og muligheden for at slette / rette i filer.

Løsningen er 100 % browser baseret og der er rigtigt mange brugere der inde, dette har dog ikke gjort noget ved hastigheden på siden og på uploads.

Servicen får 4 ud af 5 stjerner for en utrolig simpel og overskuelig service.

Den sidste stjerne får servicen ikke da jeg syntes der mangler en Windows app og en mobil app som på dropbox som jeg bruger ca 20 gange om dagen til alt muligt smart:-)

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}