november 4, 2010

Der kommer hele tiden nye og sjove hjemmesider ind på nettet, der gør op med de normale normer, og som tænker uden for normale rammer. I denne kategori vil jeg ligge dagens hjemmeside som er fiverr.com .

Kort fortalt er fiverr.com et sted hvor man for 5 $ kan købe eller udbyde en hvilken som helst service. Dette kunne f.eks. være et hurtigt design til din facebook side, en intro til en video eller noget helt andet og sjovt som en pige der vil promovere dine produkter i en bjørne dragt! Siden er sjov at følge med på, og jeg har i flere anledninger brug den blandt andet til at lave nogle video introer osv.

I følge kilder på nettet er siden Fiverr faktisk en stor indtægts kilde for nogle, siden i sig selv tjener kun et lille gebyr, men hvis man har det rette produkt, der enten kan  produceres hurtigt eller allerede er klar til salg, kan men med disse micro betalinger godt tjene penge på det.

Prøv siden, kig den igennem og find ud af hvordan du kan bruge Fiverr.com i din virksomhed eller som privat person.

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}