Gode råd til optimering af dine billeder

Gode råd til optimering af dine billeder til wordpress. test lavet af wilhelmsen.tv

Gode råd til optimering af dine billeder

I dagens tip får du lige et par gode råd til optimering af dine billeder på din wordpress side.

Dine billeder på din wordpress side, er i stor grad en af de store syndere når det kommer til load tiden på din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at du altid sørger for at dine billeder er fuldt optimeret til internettet, og at de er så små som muligt, uden at de mister kvalitet.

Typisk kan disse sider få dine billeder tiGode råd til optimering af dine billeder på wilhelmsen.tvl at fylde op til 60 % mindre , uden at de mister kvaliteten .

Jeg har valgt 2 hjemmesider er gratis at bruge, og du burde bruge disse ressourcer hver gang du fremover skal ligge et billede ind på din wordpress side.

I denne test har vi valgt at bruge følgende logo fra wordpress , der i den originale version fyldte 83.2 kbyte ( hvilke ikke er meget) ,

men lad os da lige se om vi ikke kan få det endnu længere ned uden at det går ud over kvaliteten.

Første startede vi med at kører logoet en tur igennem vores favorit Compressor.io

Det er en service vi har brugt her på wilhelmsen.tv igennem længere tid, vi bruger denne service til alle vores billeder, alt fra rejsebilleder til billeder der skal optimeres til Facebook 

Testen fra Compressor.io viste at vi ved at køre billedet igennem deres system, kunne vi spare 74 % på størrelsen af billedet.

Gode råd til optimering af dine billeder til wordpress. test lavet af wilhelmsen.tv

Den næste gode service vi også har brugt i længere tid inden vi gik over til compressor.io er Kraken.io

Denne service fungere på samme måde som compressor, dog har de en masse betalte funktioner, som vi dog ikke har testet.

Ved at køre det samme billede igennem kraken.io sparede vi 70.04 % på størrelsen af billedet.

gode råd til optimer af dine billeder. her tester vi kraken.io

Som du kan se på disse to tests, kan du med med næsten ingen arbejde optimere samtlige af dine billeder inden de kommer op på din wordpress side .

Fordelen ved at benytte denne metode , er at din loadtid på din hjemmeside bliver meget bedre, efter du har fulgt vores gode råd til optimering af dine billeder.

Følg med i næste uge hvor vi gennemgår de bedste plugins til billede optimering , disse plugins gøre det endnu nemmere for dig at klare din optimering, og vi har valgt 2 gratis plugins og 2 betalings plugins i vores test.

Har du nogle gode anbefalinger til andre gode services vi skal skrive om, skal du være mere end velkommen til at skrive en kommentar herunder .

Hav en dejlig dag

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.