Geotagging af billeder til seo

Geotagging af billeder til seo , i dagens tips får du et par ressourcer til hvordan du kommer igang med geotagning wilhelmsen.tv

Geotagging af billeder til seo

I dagens tip kommer jeg ind på geotagging af billeder, og hvorfor det burde være en del af din seo strategi hvis du satser benhårdt på dine lokale Seo.

Lad os starte med en lille teknisk forklaring først og derefter kommer jeg med eksempler på hvordan du kan udnytte dette i din forretning.

Hvad er et geotag og hvordan virker det ?

Geotaggede billeder er fotos med en ekstra information ( såkaldte EXIF Tags), der fortæller præcis, hvor billedet blev taget. Denne information, der viser stedet som koordinater for længde- og breddegrad, bliver automatisk tilføjet, når du tager et billede med en smartphone eller et kamera, der har indbygget GPS . Dette gør det let for dig at se på et kort, hvor dine billeder blev taget.

Mange bruger denne funktion til at huske rejser og specielle steder, de har besøgt, du kan tænke det som en digital scrapbog, hvor man kan gå tilbage og mindes om de forskellige steder gennem deres billeder.

Hvordan påvirker geotaggede billeder SEO?

At tilføje geotags til dine billeder kan virkelig gøre en forskel for din hjemmesides synlighed i søgemaskiner.

Forestil dig, at når du sætter tags på alle dine fotos, hjælper du søgemaskiner som Google med at forstå, hvor dine billeder passer ind geografisk. Dette gør det nemmere for dem at vise dine billeder, når nogen leder efter noget specifikt i dit område.

Dine billeder kan bliver en del af lokale søgeresultater. Hvis en person for eksempel søger efter en café i dit nabolag, kan billeder af din café med geotags dukke op i deres søgninger.

Det øger ikke kun trafikken til din hjemmeside eller din google my business profil, men kan også føre til flere kunder.

husk at geotagge dine billeder, google elsker det , wilhelmsen.tv

Den gode historie

Tænk på det som en måde at gøre dit website mere relevant lokalt. Hvis du f.eks. har en liste over lokale restauranter på dit site, kan geotagging af billeder fra disse steder hjælpe folk med at finde lige præcis din liste, når de søger efter gode spisesteder i området.

Det er lidt ligesom at fortælle en god historie, hvor placeringen spiller en stor rolle. Ved at geotagge dine billeder, fortæller du søgemaskinerne præcis, hvor din historie udspiller sig, hvilket gør det nemmere for folk at finde dig, når de søger efter noget i nærheden. Det er en enkel, men effektiv måde at tiltrække mere opmærksomhed på og få flere til at besøge dit site.

I en seo strategi er det ikke nødvendigt at have en præcis adresse på dine billeder, det er mere vigtigt at du har byen med, jeg ville altid bare geotagge til det specifikke område og ikke til en specifik adresse , dette beskytter også dine kunder da deres adresse så ikke ligger med billeder på nettet. 

Specifik til Google my business

Jeg anbefaler alle mine kursister og kunder at geotagge samtlige billeder de bruger på sociale medier og specifikt til opslag og produkter på google my business , desuden er det i min optik også vigtigt at give alle billeder et sigende navn og husk nu alt tags .

Dette er en vigtig strategi hvis du ønsker at rangere godt i dit eller dine lokalområder, har du en serviceforretning hvor du servicere kunder i flere lokalområder, kan geotagging af dine billeder været en ekstremt god strategi at arbejde videre med . 

Ved at geotagge billeder og give dem sigende alt tekster lægger du et godt fundament til din lokale seo strategi.

Hvis du f.eks. ønsker at rangere godt for vinduespudsning i skødstrup, er din fornemmeste opgave at tage billeder hos dine kunder i skødstrup og sørge for at du både rangere for vinduespudsning i skødstrup og får anmeldelser fra kunder i skødstrup, disse anmelder er i den perfekte verden både gode og har bynavn inkluderet i anmeldelsen 

geotagging af dine billeder wilhelmsen.tv

Hvad hvis jeg ikke har geotags til mine billeder ?

Nogle kameraer har ikke aktivt geotagging installeret eller er for gamle til at have indbygget gps, dette er heldigvis let at løse, da man kan geotagge hvilke som helst billed på 2 sek online . I den næste sektion kommer jeg med tips til hvordan du kan geotagge dine billeder så de er klar til at komme online . 

Min strategi har altid været at lave mapper på mit Google drive hvor jeg har bynavn som navn, her lægger jeg billeder ind der kommer fra den omtalte by og kan derefter styre hvilke billeder der skal geotagges og til hvor .

Er du en travl virksomhedsejer er dette et perfekt job til et større barn eller en kammerat der mangler lidt at rive i , selvom det er en vigtig disciplin får denne ikke altid nok opmærksomhed . 

Hvordan geotagger jeg billeder

Det er heldigvis ekstremt let at geotagge billeder i dag, du kan bruge photoshop eller en online løsning som Mont digital der er en gratis løsning til at geotagge billeder, og det virker hver gang . 

geotagging af dine billeder , mont digital

hvordan virker mont digital ?

På billedet herover kan du se at man kan søge på adressen i højre side, her har jeg specifikt søgt på Skødstrup og ikke en specifik adresse, det giver bedre resultater når vi snakker kunde billeder , herefter finder systemet selv længde/ breddegrad ud fra adressen .

Derefter kan du skrive en billede titel og evt en kommentar til dit billede og vælge dit billede , og derefter submit, så er du klar til at uploade dit billede til nettet. 

Vil du lære om flere måder du kan øge din trafik til din hjemmeside og din google profil ?

Geotagging af billeder er en super måde til at forbedre trafikken til dit websted og få bedre lokale søge rangeringer. For at lære mere om geotagging af dine billeder eller andre nemme seo teknikker du kan implementere i din forretning så tag et kig på vores blog, vi har mange gratis guldkorn til dig 🙂

Tak fordi du har læst vores indlæg om Geotagging af billeder til seo , skriv til os hvis du har spørgsmål til overstående 

Del gerne denne post med en du mener kan bruge den 🙂

 

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 GRATIS TIPS TIL HVAD DU KAN MED ZAPIER

   Hent din Zapier Guide og bliv inspireret med 50 ting du kan bygge allerede i dag

   Zapier leads wilhelmsen.tv