Fragtløsning til din webshop , hvilke løsning skal du vælge ?

fragtløsning til din webshop i 2024. hvilke fragt skal du vælge til din webshop, wilhelmsen.tv

Som ejer af en webshop er det nogle ting, som er mere spændende end andre. At vælge den helt rigtige fragtløsning er nok IKKE en af de ting, og det kan godt både være besværligt og en langtrukken disciplin at finde den bedste fragtløsning til din webshop

Selvom det ikke er verdens mest spændende opgave at gå i gang med, er det ikke desto mindre en vigtig del af webshop som det er vigtigt at få styr på hurtigt i forløbet.

I dag er der heldigvis en masse gode aktører på markedet og i denne artikel får du et overblik over de aktører jeg mener du kan bruge til din fragtløsning i 2024

Alt efter hvad du skal have transporteret er der flere løsninger , alle nedenstående løsninger kan du integrere direkte ind i din webshop og få en helt fuldautomatisk fragtaftale .

I listen har jeg inddelt virksomhederne i dem der håndtere pakker og dem der håndtere større gods som kunst, møbler og paller og dem der i 2024 håndtere transport af fødevarer til private

Skal jeg bruge en aktør eller en mellemmand til min fragtløsning ?

For at give dig det bedste overblik over forskellen på disse 2 beskriver jeg lige begge begreber så det er til at finde ud af 🙂

En aktør er den direkte kontakt til de store fragtfirmaer, her skal du lave en direkte aftale med fragtfirmaet for at få sat din fragtløsning op, dette kunne være postnord, gls eller dao . Hvis du har en stor volumen af pakker der skal sendes er det her den billigste løsning, dog kræver det omkring 2000 + forsendelser om året at komme ned i de samme priser som en mellemmand kan give dig.

En Mellemmand er en virksomhed der har specialiseret sig i at lave fragt systemer til webshops, og indgår aftaler med de store aktørere , for at give deres kunder de bedste priser, eftersom de har mange kunder kan en fælles fragtløsning være meget givende, og derfor har disse mellemmænd gode priser de kan give dig som kunde .

Denne løsning er desuden klart den nemmeste at starte med da de kan integrere til nærmeste alle webshop systemer i danmark som, woocommerce, shopify, Magneto og dandomain for at nævne et par af de store.

Listen over virksomheder du kan bruge som fragtløsning i 2024

 • Shipmondo / Mellemmand der har gode priser og er nem at sætte op
 • Cool Runner / Mellemmand der er en del af coolshop koncernen.
 • Gls / Aktør der er en af danmarks største med mulighed for privatlevering, erhvervsleveringer og pakkeshopleveringer
 • Dao / Aktør der er en af danmarks klart billigste, de levere til private typisk om natten
 • Postnord / Den gamle kendte postnord med posthuse, erhvervs og privat leveringer.
 • Skanlog Direct . landsdækkende transportør af bulk , hvidevarer , trampoliner og lignende
 • Xpressen . Fødevarer transportør der kører i hele danmark med fødevarer til hovedsageligt private

Vores foretrukne fragtløsning til webshop i 2024

1: Shipmondo har i de sidste mange år været en af de førende af god grund, med deres komplette løsning håndtere de både din fragt og logistikken bag denne, de integrere desuden med flest webshops i danmark, og hvis du har sat deres løsning korrekt op, kan det hele køre fuldautomatisk , feks kan du efter du har pakket en ordre, udskrive en label, trække penge fra kundens kort og skrive til kunden at pakken nu er afsendt med et enkelt klik . Denne leverandør anbefaler vi til alle vores webshop kunder da de klar er de bedste på markedet, og løsningen er ekstremt nem at sætte op.

2: CoolRunner er et logistikfirma der kommer fra coolshop koncernen , de har gode priser, et nemt system og er rigtigt gode på gods der skal ud af landet . De integrere desuden til de fleste webshops og samarbejder desuden direkte med dao , så dine pakker kan leveres direkte hjem til modtageren eller i en af deres mange pakkeshops . De har nogle af danmarks bedste priser på fragt og er som sagt manges fortrukne leverandør / Mellemmand når godset skal transporteres rundt i europa .

Skanlog Direct

3. Skanlog Direct specialiserer sig i landsdækkende transport af større og tungere varer som hvidevarer, trampoliner, og lignende. De er kendt for at kunne håndtere varer, der kræver særlig omhu under transport, hvilket gør dem til et ideelt valg for levering af varer, der falder uden for standard pakkestørrelser. Dette firma tilbyder løsninger, der er skræddersyet til både virksomheder og privatkunder, som har brug for pålidelig levering af større genstande.

Xpressen

4. Xpressen fokuserer på transport af fødevarer i hele Danmark og tilbyder leveringsservices til både virksomheder og private husholdninger. Med en flåde af køretøjer, der er udstyret til at opretholde de nødvendige temperaturer, sikrer de, at alle fødevarer forbliver friske under transport. Dette gør dem til et værdifuldt valg for producenter, grossister, og detailhandlere, der ønsker at sikre kvaliteten af deres produkter helt frem til kundens dør.

Jeg håber denne liste gav dig et godt overblik over dine muligheder , du kan læse mere om fragt i vores logistik kategori

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.