• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Få styr på din to do liste i 2024
marts 27, 2024

27/03/2024

0 kommentarer

Få styr på din to do liste og dine arbejdsopgaver i 2024 

Er du ligesom mig og har en todo liste der nogle gange virker som om den aldrig ender, og hele tiden ligger nye ting ind der hurtigt får 1 prioritet over de allerede eksisterende opgaver?

Så kan det være mine 3 værktøjer kan give dig inspiration til  at blive bedre til at få styr på din liste over ting der skal gøres i din forretning , og rent faktisk ender ud med en todo liste der er til at overskue .  


Overblik med Trello 

Det første jeg gør hver morgen når jeg møder ind er at få overblik over de 10 vigtigste ting jeg skal lave på dagen , dette overblik har jeg typisk lavet dagen før inden jeg går hjem og er delt ud i kategorier på mit trello board . 

På mit trello board har jeg 6 kategorier hvor alle mine opgaver ligger i .  De består af : 

trello ekspert wilhelmsen.tv
 • Ting der skal laves i dag
 • Ting der skal laves i denne uge
 • Ting der skal laves denne måned
 • Ting der er under udførsel
 • Min ønskeliste

I disse 5 kategorier ligger alle mine ideer, ting jeg er ved at bygge for mine kunder og på min ønskeliste har jeg alle de ting jeg gerne vil bygge / udvikle eller lave senere , men som der simpelthen ikke er tid til lige nu .

Efter jeg får en del år tilbage har indført trello i min forretning , kan jeg mærke at jeg er blevet mere organiseret , og får faktisk lavet en del mere hver dag fordi jeg bare kan kigge på trello hvis jeg mangler noget at give mig til 🙂 

Ud over at jeg bruger trello til alle mine opgaver kan jeg her også sparre med mine kolleger, vi kan lave brainstorm på ideer og samtlige kundeopgaver kommer også en tur ind forbi et trello board, hvor vi har statusopdateringer som, under kontrakt, under udførsel, under godkendelse, under test, og leveret. Alt dette gør at vi hele tiden kan holde øje med at vores aftaler overholdes, og at alle vores opgaver ligger et sted. 

Jeg vil klart anbefale alle at tjekke trello ud hvis du mangler en platform til alle dine opgaver. De integrere selvfølgelig med min favorit platform zapier , som bare gør det hele 100 gange nemmere . 

Braintoss giv dine ideer liv

Er du ligesom mig , og får 100vis af ideer, både gode som dårlige ? så vil jeg klart anbefale dig at tjekke app'en braintoss ud , det er ligesom at have en digital post it note i din telefon, som du hele tiden kan bruge som din digitale makker .

Grundlæggende er det verdens mest simple app , du kan indtale en lydbesked, sende et billede eller skrive en note og maile den til dig selv med det samme. 

braintoss anmeldelse wilhelmsen.tv

Med Braintoss kan du

 • Optage beskeder og sende til dig selv 
 • Tage billeder og sende til dig selv
 • Lave noter og sende til dig selv 

Når du har indtalt din besked trykker du på send og så omdanner appen din besked til tekst og viser dig hvor du har optaget den.

Du kan integrere denne service direkte med din trello , så du kan f.eks. have en kolonne i din kanban board der har alle disse beskeder , så du kan gå tilbage og tjekke hvad du har sendt til dig selv. 

Jeg bruger denne app mange gange dagligt, og bruger den til at huske mig på aftaler , små brainstorm sessions eller bare et sjovt billed jeg har taget jeg vil bruge igen en gang.

Jeg har lavet en post om hvordan du integrere din brintoss ide med chat gtp så du virkelig kan få noget fart over dine ideer. Den kan du læse her .

Calendly få styr på dine aftaler

Jeg har udelukkende brugt calendly i mine forretninger i de sidste mange år , både til booking af besøg hos kunder igennem mit firma 3x wilhelmsen og i dag bruger jeg dem til at booke mine  samtaler med nye kunder . 

Systemet er meget simpelt at finde ud af , og du kan integrere din booking løsning direkte med din egen kalender, sende beskeder ud f.eks. 24 timer inden en samtale, og du kan integrere alt med calendly enten via deres egen integrationer eller via zapier. 

Den eneste anke jeg har med calendly er at de stadigvæk ikke kan finde ud af de danske helligdage , men jeg tænker at de en dag får styr på det 🙂 

Deres priser starter på 10 usd pr sæde pr måned. 

calendly anmeldelse wilhelmsen.tv

Med Calendly kan du 

 • Booke aftaler med dine kunder
 • Sende reminders inden et møde
 • Automatisere dine aftaler
 • Integrere med din kalender eller din kollegas

Jeg håber du kunne bruge mine 3 tips til at blive mere produktiv i 2024. Har du et tips vi skal skrive om ? så send os en kommentar herunder 


Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}