• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 plugins du burde installere på din WordPress
marts 28, 2024

28/03/2024

0 kommentarer

5 plugins du burde installere i dag

I dag skal vi snakke om WordPress plugins og hvilke 5 plugins vi altid installere både på kundesider og på vores egen sider .
WordPress er kendt for at have et hav af plugins og muligheder og det kan hurtigt gå sådan at du har 30 plugins installeret og har glemt hvad halvdelen af dem gør.

I dagens indlæg får du tips til 5 plugins du burde installere på din WordPress , flere af disse plugins er gratis men der er 3 betalings plugins vi ikke kan leve uden . Så dem får du også med som en bonus 🙂

Lad os komme i gang:-)

Liste over de 5 wordpress plugins du burde installere i dag

  • Akismet Anti-Spam : Fjern spam fra din wordpress side.
  •  SiteKit by Google : Saml alle de vigtigste google services i et plugin 
  • Yoast Seo : Få styr på din seo på din hjemmeside med Yoast.
  • Smush : Komprimer dine billeder på din wordpress hjemmeside
  • Really simple SSl : Få styr på sikkerheden på din wordpress hjemmeside
  • Bonus plugins , her kan du finde de bedste betalings plugins vi altid bruger. 
1: Akismet Anti-Spam -

Dette wordpress plugin er næsten uundværligt for enhver WordPress-side, der tillader kommentarer. Akismet filtrerer automatisk kommentarer for spam, hvilket sparer dig for tid og besvær med manuelt at skulle gennemgå hver eneste kommentar. Det hjælper med at holde dit site rent og fri for spammy indhold. Jeg kan personligt sige at dette plugin har blokeret 54.340 spam kommentare på Wilhelmsen.tv siden starten i 2010 

Askimet anmeldelse på wilhelmsen.tv

2: SiteKit by Google -

Dette wordpress plugin er et must for alle website ejere der ønsker at forstå, hvordan deres hjemmeside performer. SiteKit integrerer Google Analytics, Search Console, AdSense og PageSpeed Insights direkte i dit WordPress dashboard og gør det nemt at få et overblik over, hvordan dit site præsterer. Dette plugin er installeret på samtlige sider vi bygger både til kunder og os selv . 

google sitekit wilhelmsen.tv

3: Yoast SEO - 

Dette er sandsynligvis et af de mest populære SEO-værktøjer til WordPress. Yoast SEO hjælper dig med at optimere dit indhold for bedre placeringer i søgemaskinerne. Fra metatags til sitemaps hjælper Yoast dig med at dække alle aspekter af SEO. Det smarte ved yoast er at de har en gratis og en betalingsversion og begge giver dig rigtigt gode muligheder for at få optimeret dit indhold . Du kan se hvad du skal ændre i dit indhold i realtime i højre side af din editor .

yoast seo anmeldelse wilhelmsen.tv

4: Smush Image Compression -

Billedoptimering er afgørende for at opretholde en hurtig hjemmeside . Smush automatisk komprimerer og optimerer billeder uden at miste kvalitet. Dette er vigtigt for både brugeroplevelsen , hastigheden og søgemaskineoptimering og er perfekt når du skal lave wordpress hastighedsoptimering

smush anmeldelse wilhelmsen.tv

5: really simple ssl - 

i dag skal alle hjemmesider have ssl kryptering af deres data. Really simple ssl gør som navnet siger ssl kryptering meget simpelt. Installer pluginet og så virker det bare. Kan kraftigt anbefales til alle hjemmesider, dette plugin Findes desuden i en pro udgave, men det har ikke været nødvendigt at bruge den endnu 

really simple ssl anmeldelse wilhelmsen.tv

Bonus Plugin #1: Gravity Forms

Til dem, der har brug for avancerede formularer på deres hjemmeside, er Gravity Forms den bedste løsning. Det er utroligt fleksibelt og integrerer med en lang række tjenester som zapier og google sheets. De har desuden en stor markedsplads med div udvidelser til andre wordpress plugins du kan benytte.

gravity forms anmeldelse wilhelmsen.tv

Bonus plugin #2: WP Rocket  

Hastighed er utroligt vigtigt for brugeroplevelsen og SEO. WP Rocket er et caching-plugin, der hjælper med at øge din websteds hastighed dramatisk. Selvom det er et betalings plugin, er det alle pengene værd for den forbedring, det giver.
Vi har brugt wp rocket siden jeg kan huske og alle vores sider kører hurtigt på grund af dette plugin som vi ikke kan leve uden  

wp-rocket på wilhelmsen.tv

Bonus plugin 3 : imagify 

Imagify er den ultimative løsning til billed optimering på din WordPress hjemmeside. Imagify ligger som et layer inde i dit mediebibliotek og optimere alle dine billeder automatisk ud fra dine indstillinger
Dette plugin integrere desuden med wprocket og er bygget af de samme folk . De har typisk en deal hvor du får begge plugins for en pris på ca 50 dollars om året .

imagify på wilhelmsen.tv

Disse plugins udgør grundstenene i de fleste af de hjemmesider, vi arbejder med på Wilhelmsen.tv. Ved at bruge disse kan du sikre, at dit site ikke kun er hurtigt og sikkert, men også optimeret for søgemaskiner og brugervenligt.

Ønsker du flere tips til WordPress så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev så går du aldrig glip af vores indhold 🙂

Tak for kigget og hav en god dag 

 


Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}