5 gode grunde til at vælge ChatGPT-4 i stedet for ChatGPT-3

5 gode raad til chatgtp

Af wilhelmsen.tv

Tænk på ChatGPT som en super smart robot, der bliver klogere for hver version. ChatGPT-4 er den nyeste og har lært en masse nye tricks, som gør den endnu bedre til at snakke med os. Her er hvorfor det er smart at skifte fra den gamle version til den nye:

1. Bedre til at snakke

Forestil dig, at du har en ven, der bliver bedre og bedre til at forstå, hvad du siger, og selv siger ting på en klar måde. Det er præcis, hvad ChatGPT-4 gør. Den kan følge med i samtaler bedre end før og give dig svar, der passer præcist til det, du spørger om.

2. Ved mere om verden

ChatGPT-4 ved en masse mere om, hvad der sker i verden lige nu. Det er som at have en ven, der altid er opdateret og kan fortælle dig de nyeste nyheder og informationer om næsten alt.

3. Husker bedre, hvad I snakker om

Denne nye version kan huske, hvad I har snakket om, meget længere tid. Så hvis I taler om noget i dag, kan den stadig huske det i morgen eller næste uge. Det gør jeres samtaler meget bedre og mere sammenhængende.

4. Kan gøre flere ting for dig

Nu kommer det seje! ChatGPT-4 kan lave billeder, hvis du beder om det, bruge små programmer (plugins) til at gøre ting endnu smartere, og den kan endda kigge i regneark og forklare, hvad tallene betyder. Forestil dig, at du kan spørge den om at tegne et billede af en drage, hjælpe med at regne på dit budget eller forstå et kompliceret skema. Og nu forstår den også billeder! Så du kan vise den et billede, og den vil fortælle dig, hvad der er på billedet, og hjælpe dig med det.

5. Tænker mere på sikkerheden

Den nye version er også bygget til at være mere sikker at bruge. Den passer bedre på dine informationer og er bedre til at sige fra, hvis noget ikke er okay at snakke om. Det er som at have en ven, der ikke kun er klog, men også passer på dig.

Så hvorfor skifte?

At skifte til ChatGPT-4 er som at opgradere din gamle cykel til en racercykel. Den er hurtigere, sikrere og kan gøre en masse nye tricks, som den gamle ikke kunne. Især for dig, der gerne vil være med, hvor det sker, og få de smarteste svar hurtigt og sikkert, er det en god ide at skifte.

Så hvad venter du på? Giv ChatGPT-4 et spin og se, hvordan den kan gøre din dag bedre og smartere!

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.