I dagens tip har vi fundet et par gode youtube tjenester du helt sikkert kan bruge i din daglig dag på nettet. Fælles for disse 2 tjenester er at de er gratis at benytte og at man nemt kan bruge et par timer på at se videoer her.

Youtube Instant som er en smart lille tjeneste hvis du ikke lige ved hvad du vil kigge på på Youtube. Tjenesten fungere ved at du indtaster et navn i søge funktionen, og med det samme starter der en video der passer til det du har skrevet. Her efter er det bare at søge igen når du vil se en ny video. Tjeneste er god hvis du ikke lige ved hvad du vil se, eller høre, da dette også virker med musik videoer. Tjenesten er udviklet af en fyr der hedder Feross Aboukhadijeh , som programmerede den på en dag, derefter var der en million besøg på 10 dage, og nu har han fået job hos Youtube. Kort sagt se og søg på samme tid.

Den anden tjeneste er udviklet af samme mand der lavede den første. Her kan der bruges timevis på at se gamle og ofte sjove reklamer fra før udviklingen tog fart. Hjemmesiden hedder Youtube time Machine og her kan du set alt fra gamle reklamer for tilbage til fremtiden, pepsi og en helt masse andre gode videoer. Siden er simpelt opbygget og der er en timeline hvor du kan trække en slider til et ønsket årstal hvorefter siden finder videoer fra den tid.

En sjov hjemmeside for dem der stadigvæk bliver lidt nostalgiske når de ser gamle mobil telefoner, computere og tøj fra før de fleste af os blev født.

 

 

About the Author wilhelmsendk

iværksætter og wordpress nørd

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

Book [Your Subject] Class!

Your first class is 100% free. Click the button below to get started!