Responsive Ad Area

Share This Post

Dagens tip

Kender du doo.gl?

Kender du doo.gl?

I aftnens tip har vi en ny dansk service der hedder doo.gl

Doo.gl giver dig mulighed for at fortælle andre om din mening om f.eks. en hjemmeside, et artikel eller noget helt andet.

Doogl virker umiddelbart med det samme i din browser, så der er intet at downloade eller installere. Alt du skal gøre er at trække “Doogl vinduet ” op på din bogmærkelinjen. Når du vil åbne Doogl på en hjemmeside, skal du blot klikke på din Doogl knap.

Oprettelse af din Doogl konto er nemt og tager kun et par sekunder. Når din konto er opsat, er du i stand til at dele alle dine tanker og resultater med dine venner på Facebook og Twitter.

Denne service giver brugeren af f.eks. en hjemmeside mulighed for at se hvad andre mener om virksomhedens service og produkter.

Jeg giver denne service 3 stjerner ud af 5 for deres smarte service, og så er det bare at håbe at man kan slette indlæg igen hvis kunder kommer med negativ kritik.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register