Guerrilla marketing på Wilhelmsen.tv

Guerilla marketing

I den nye kategori Guerilla marketing kommer jeg ind på sjove eksempler på hvordan du som mindre virksomhed kan markedsføre dig til selv meget små penge.
Guerilla marketing er meget stort i USA, hvor det bliver brugt at selv de meget store virksomheder som McDonalds og General Motors.

Kort om Guerilla marketing

Guerilla marketing en sjov form for markedsføring, hvor man med få penge eller ingen får skabt øget opmærksomhed om sit brand, virksomhed eller produkt.

Målet er naturligvis både flere salg af sit produkt, men det går i bund og grund lige så meget ud på at få folk til at huske dit brand navn.

Ideen er at lave noget helt anderledes i forhold til de normale og måske lidt kedelige avis / radio annoncer. Det kunne f.eks være et event for dit produkt, eller måske en kampagne der får folk til at huske både kampagnen og dit firma navn, men vigtigst af alt fortæller det videre til venner og familie.

Hvad kan jeg forvente?

Ideen med denne kategori er at vise dig hvad folk tidligere har lavet for at få flere kunder i deres butikker , her snakker vi alt fra udskiftning af hjul på en Racerbil på Times square til mindre kampagner i lokalområdet.

Når du så har fået lidt inspiration til at lave dine egne projekter, vil vi selvfølgelig gerne både høre om hvordan det gik og om der gik nogle kunder i nettet.

Mine indlæg på denne del af siden bliver både med billeder og video, så glæd dig til nogle sjove og tankevækkende indlæg her fremover.

Christian

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.