Guerilla marketing

I den nye kategori Guerilla marketing kommer jeg ind på sjove eksempler på hvordan du som mindre virksomhed kan markedsføre dig til selv meget små penge.
Guerilla marketing er meget stort i USA, hvor det bliver brugt at selv de meget store virksomheder som McDonalds og General Motors.

Kort om Guerilla marketing

Guerilla marketing en sjov form for markedsføring, hvor man med få penge eller ingen får skabt øget opmærksomhed om sit brand, virksomhed eller produkt.

Målet er naturligvis både flere salg af sit produkt, men det går i bund og grund lige så meget ud på at få folk til at huske dit brand navn.

Ideen er at lave noget helt anderledes i forhold til de normale og måske lidt kedelige avis / radio annoncer. Det kunne f.eks være et event for dit produkt, eller måske en kampagne der får folk til at huske både kampagnen og dit firma navn, men vigtigst af alt fortæller det videre til venner og familie.

Hvad kan jeg forvente?

Ideen med denne kategori er at vise dig hvad folk tidligere har lavet for at få flere kunder i deres butikker , her snakker vi alt fra udskiftning af hjul på en Racerbil på Times square til mindre kampanger i lokal området.

Når du så har fået lidt inspiration til at lave dine egne projekter, vil vi selvfølgelig gerne både høre om hvordan det gik og om der gik nogle kunder i nettet.

Mine indlæg på denne del af siden bliver både med billeder og video, så glæd dig til nogle sjove og tankevækkende indlæg her fremover.

Christian

About the Author wilhelmsendk

iværksætter og wordpress nørd

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

Book [Your Subject] Class!

Your first class is 100% free. Click the button below to get started!