2 gode sider der giver din twitter profil en overhaling

Der findes masser af hjemmesider der tilbyder dig en unik og lækker twitter baggrund til mellem 40 og 120 dollars . Det er mange penge for noget man kan få gratis. I dag vil jeg vise dig 3 sider der tilbyder at du selv kan designe din twitter baggrund online og helt gratis.

Fordelen ved at have en unik baggrund på twitter er at dine besøgende kan få noget information man eller ikke kan få, da du kan ligge dit egen logo op, firmaets hjemmeside adresse og hvad du nu eller syntes der kunne passe ind  på din twitter konto.

Jeg har selv været i gang med min side og du kan se resultatet på twitter.com/wilhelmsendk

Den første hjemmeside jeg vil fortælle om i dag er artweet.com som er en utroligt simpelt side hvor du vælger hvilke tekst og billeder du vil have på din twitter side og kan så sende din baggrund direkte til twitter når du er færdig med den.

Nummer 2 er free twitter designer som jeg syntes er klart den bedste, der er mange muligheder for baggrunde og du kan indsætte billeder,tekst og forskellige objekter ind på din side. Desuden kan du via de avancerede indstillinger lave om på dine billeder og meget andet. Klart værd at prøve. Det er desuden den jeg selv bruger. Det eneste minus er at der kommer et lille vandmærke oppe i venstre side når man bruger deres service, men det er til at overkomme.

Nu er det så bare at komme i gang og lave din twitter profil unik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.