Er du en heldig appelsin? Anmeldelse af Luckyorange.com

I dagens indlæg vil jeg lige dele en helt genial tjeneste med jer der ude.

Jeg har kigget lidt på Luckyorange.com som er yderst avanceret stykke analyse værktøj til din hjemmeside. Servicen tracker blandet andet hvad dine besøgende foretager sig på din side, hvor de kommer fra, hvilke søgeord de søgte før de fandt din side, og en helt masse andre interessante oplysninger, du kan bruge til at gøre dit site bedre.

Servicen fungere ved at du sætter et lille stykke javascript ind på din side, i wordpress kan dette f.eks gøres i din header.php fil, eller direkte fra din theme opsætnings menu.

Selve analyse værktøjet er set før, der er mange plugins til f.eks WordPress der kan næste det samme, fordelen ved Luckyorange er at det hele foregår i realtime. Det vil sige at du fysisk kan sidde og kigge dine besøgende over skulderen, se hvad de laver på din side og generelt undersøge om flowet på din hjemmeside er som det burde være.

Af ekstra features kan live chat med dine kunder nævnes, og som noget nyt har de også fået indlagt en afstemnings mulighed ind i systemet. Det vil sige at hvad du før skulle købe 3 programmer for at opnå, kan du nu gøre det hele med et nemt og overskueligt program.

Servicen koster mellem 7 – 50 dollars pr måned, og jeg kan klart anbefale dig som hjemmeside eller webshop ejer, at prøvekøre systemet i 14 dage gratis.

Personligt bruger jeg dette system på flere af mine sider, og er mere end tilfreds med dette.

Jeg har valgt at give servicen 4.5 ud af 5.0 mulige, da jeg mener denne service kan tilføre reel værdi til en hjemmeside eller webshop, i form af flere køb / besøg på hjemmesiden

God fornøjelse der ude.

Christian

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.