august 30, 2010

I dag fandt jeg hjemmesiden blurrypeople.com , som er endnu en af de underlige sider som folk bliver totalt betaget af.
Siden minder om chatroulette.com som i 2009 fik noget af en omtale da manden bag Andrey Ternovskiy sagde at han var fuldstændig ligeglad om hans brugere var glade. Han lavede kun sin hjemmeside for at få omtale.

I den sidste uge har chatroulette ( hjemmeside hvor du kan chatte via webcam med folk over hele verden. .red) været nede, fordi at han vil opdatere den med et nyere look og nye funktioner.

20100830 055259 wwwblurrypeoplecom p 2501

Blurry people er gået skridtet videre og har oprettet en service som er lidt mere mainstream og noget sjovere. Her handler det om at søge efter f.eks. en pige, og du kan så ikke se personen før i har snakket sammen i et minut. Dette gør at blurry people er noget bedre for unge mennesker da der ikke er så mange perverse personer på denne side. ( i følge ejeren . red) . Efter et minut bliver personens billede klart og man kan se hvem man snakker med.

Hvad syntes du om sådan en service?

Jeg mener i bund og grund at disse web 2.0 hjemmesider bliver mere og mere udbredt, denne her side er jo fremtiden inden for chat, hvor de for år tilbage lå på store og anerkendte hjemmesider kan man i dag oprette en såkaldt chat hjemmeside for under 200 dollers og lave en succes ud af det.

Det sjove er at der skal så lidt til for at få brugere ind på sin side. Chatroulette f.eks. fik over 1.000.000 brugere inden for det første halve år, og det betyder jo nok at disse sider og sider der gør endnu mere for brugeren, bliver vildt populære mellem unge i hele verden i fremtiden.

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}