Blurry people.com

I dag fandt jeg hjemmesiden blurrypeople.com , som er endnu en af de underlige sider som folk bliver totalt betaget af.
Siden minder om chatroulette.com som i 2009 fik noget af en omtale da manden bag Andrey Ternovskiy sagde at han var fuldstændig ligeglad om hans brugere var glade. Han lavede kun sin hjemmeside for at få omtale.

I den sidste uge har chatroulette ( hjemmeside hvor du kan chatte via webcam med folk over hele verden. .red) været nede, fordi at han vil opdatere den med et nyere look og nye funktioner.

20100830 055259 wwwblurrypeoplecom p 2501

Blurry people er gået skridtet videre og har oprettet en service som er lidt mere mainstream og noget sjovere. Her handler det om at søge efter f.eks. en pige, og du kan så ikke se personen før i har snakket sammen i et minut. Dette gør at blurry people er noget bedre for unge mennesker da der ikke er så mange perverse personer på denne side. ( i følge ejeren . red) . Efter et minut bliver personens billede klart og man kan se hvem man snakker med.

Hvad syntes du om sådan en service?

Jeg mener i bund og grund at disse web 2.0 hjemmesider bliver mere og mere udbredt, denne her side er jo fremtiden inden for chat, hvor de for år tilbage lå på store og anerkendte hjemmesider kan man i dag oprette en såkaldt chat hjemmeside for under 200 dollers og lave en succes ud af det.

Det sjove er at der skal så lidt til for at få brugere ind på sin side. Chatroulette f.eks. fik over 1.000.000 brugere inden for det første halve år, og det betyder jo nok at disse sider og sider der gør endnu mere for brugeren, bliver vildt populære mellem unge i hele verden i fremtiden.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.