marts 9, 2011

09/03/2011

0 kommentarer

Når det nu er dårligt vejr uden for, sender jeg lige links ud til 4 sjove hjemmesider du sikkert har set før. Hvis ikke venter der dig en halv times sjov, og et par bogmærker i din browser til et senere gensyn.

Vi starter hårdt ud med String emil. Vi har grædt af grin og moret os gevaldigt siden P3 for snart mange år siden gjorde opmærksom på denne her side. Manden som hedder Emil har en ret så god evne til at tage helt tåbelige billeder af sig selv i meget lidt flatterende stillinger. På hans hjemmeside skal du lække mærke til det lækre design, det utroligt velkomponerede midi musik og selvfølgelig hovedpersonen der på bedste vis, viser sig frem i selv meget små g strengs trusser. Emil har været kult i mange år, og efter sigende tjener han stadigvæk store penge på at sælge merchandise til hans besøgende. Siden er klart et kig værd både for mænd og damer, der lige trænger til en grine tur af de store. Manden har simpelthen ingen social indlevelse og viser sig frem på de mest syge steder:-)

Skarpt efterfulgt af emil på første pladsen finder vi på andenpladsen den selvudnævnte designer Peter pan boy . Manden som klæder sig yndigt ud i forskellige kreationer har fået folk til at tude af grin siden hans side åbnede i 2000. Specielt kan hans mode side anbefales, her finder du manden i forskellige kreationer, der gerne skulle få dig til at falde ned af stolen af grin. Læg mærke til det nutidige design og hans klare sans for stil. Jeg fatter ikke at han ikke er blevet fanget af de store modehuse endnu:-)

Som en side bemærkning er der ret stor lighed mellem Peter pan boy og en bestemt karakter fra filmen Old School .

Nummer 3 er faktisk ikke en hjemmeside i sig selv, men blev i 2010 et af de største sensationer på youtube , det hele startede meget tragisk da en teenage pige var tæt på at blive voldtaget af en mand der brød ind i hendes families hjem. Denne episode fik stor medie bevågenhed og følgende video kom ud af dette. Bemærk at der er 31 millioner visninger bare på originalen.

Da dette klip kom ud på youtube var det specielt Antoine Dodson som folk syntes var sjov, Hans kommentar i live tv var ret spændende og utroligt sjove. Da 2 brødre så klippet var dette oplagt til en Autotune version, der siden hen har ligget nummer 1 på Itunes Charten i flere lande. Den uorginale version har til dato modtaget over 75 millioner visninger.

Det sjove ved denne sang er at det er super godt lavet og den fanger sku meget godt ikke? Antoine har siden hen tjent ret så mange penge og har været på talkshows flere steder i Usa. I hans 15 minutes of fame har han desuden fået lavet en tshirt shop hvor du kan købe nogle af hans fede ting.

Dagens sidste sjove hjemmeside kommer fra Usa og er en historie om en familie der bor i en trailer park . Selve hjemmesiden som forhåbentlig er falsk da det ville være ret så kritisk at bo i sådan en familie, er udstyret med gode billeder af hele familien og lidt tekst om dem. Utroligt morsomt og totalt langt ude:-)

God fornøjelse med disse 4 sider:-)

Hvis du har nogle sjove sider vi ikke fik med i denne her omgang kan du jo lige ligge en kommentar her under.

 

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}