Yelp.dk til din forretning ?

Endelig er yelp.dk landet!

Mange af os har de sidste par år brugt tjenester som foursquare , facebook places , alt om København og lignede services til at anmelde forretninger på kryds og tværs af Danmark.

Facebook Places kom desværre ikke ud af start hullet og har ikke åbnet for deres facebook deal service i Dk, selv efter flere måneder hvor de flere gange har snakket om at nu skete det, derfor har mange af os nydt godt at foursquare som jeg stadigvæk bruger, og betegner som en succes.

Nu sker der så endelige noget på online fronten for anmeldelser af butikker i hele Danmark. Det ingen andre har kunne klare har yelp.dk gjort på kort tid.

Yelp.dk er den danske lillebror til Yelp.com som er en blanding af et socialt netværk, en platform for anmeldelser af forretninger og et forum hvor man kan anbefale gode steder til venner og bekendte.

Yelp.com har siden 2004 tromlet alle konkurrenter ned, men den helt store tromle, der er sjælden set et så hurtigt voksende site på så kort tid, i dag har den udenlandske tjeneste omkring 65.000.000 unikke besøgende pr måned, og det vælter ind med nye anmeldelser hver eneste dag.

Hvad kan jeg bruge denne tjeneste til som selvstændig ?

Yelp.dk bliver helt sikkert en tjeneste der både kan ødelægge et firma og skabe et firma, fordelen ved sådanne tjenester er at det er brugeren der sidder og skriver anmeldelser, derfor hvis din restaurant, sko butik eller noget helt andet er værd at besøge, skal dine kunder nok sende nogle gode ord efter dig.

Jo flere gode anmeldelser du får på siden, jo flere gæster får du i din butik, og det kan selvfølgelig også gå den anden vej, hvis du ikke gør noget aktivt for at gøre dine kunder glade.

Jeg har ventet længe på denne tjeneste, specielt efter at jeg brugte den på min mobil telefon i USA i 2008, og fandt en lille men fantastisk restaurant inde i en baggård i San Fransisco, det er charmen ved denne tjeneste, du kommer væk fra de store og kedelige kæde butikker, og får prøvet noget, du sikkert aldrig selv havde fundet.

Som bruger kan du nyde godt af andre brugeres anmeldelser, selv anmelde de steder du elsker, og ellers finde sjove steder du aldrig har været før.

Som selvstændig kan du slå billeder op fra din forretning og skrive til dine brugere, direkte fra siden.

Som stor fortaler for både foursquare, facebook og twitter i en sund forretning, skal yelp.dk helt sikkert ligge i overvejelserne næste gang jeg starter en forretning.

Altid kun et klik væk

Yelp.dk findes efterhånden i rigtigt mange lande, men specielt USA, hvor der ligger omkring 25 millioner anmeldelser fra brugere, derfor kan du på din næste ferie om det er til København eller New york finde alle de bedste restauranter og butikker via en browser og alle mobile platforme.

Fremtiden for yelp.dk gennem min optik?

Jeg ser uden tvivl et stort behov for disse typer sider, de findes allerede i Danmark, men er ikke nær så organiserede og har desuden slet slet ikke nær så mange penge i ryggen som yelp.dk har, derfor ser jeg fremtiden som meget lys for yelp, det samme kan jeg desværre ikke sige om de andre sider ( ingen nævnt, ingen glemt, endnu )

Siden kommer til at betyde enormt meget for det danske forretningsliv, så snart folk får øjnene op for yelp, kommer det til at vælte ind med brugere.

Så kom i gang med at anmelde, det er gratis, også for virksomheder.

God fornøjelse

Christian

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.