april 27, 2016

WordPress hosting

I dag skal vi snakke lidt om wordpress hosting. Der er mange muligheder for hosting af din wordpress hjemmeside på nettet, flere og flere kommer til, og de store hosting firmaer her i Danmark fungere fint. I dette indlæg vil jeg komme ind på hvilke muligheder du har for at finde et nyt hjem til din nye hjemmeside, jeg vil desuden komme med 2 anbefalinger til hosting firmaer, som vi her på wilhelmsen.tv har brugt i flere år, og selvfølgelig kan og vil anbefale til vores læsere. Når vi snakker om WordPress hosting, er der flere muligheder, du kan vælge en simpel hosting pakke, hvor du ud over WordPress også kan installere andre systemer, som f.eks Drupal. Disse systemer virker fint til mindre hjemmesider, og kan i 90 % af alle tilfælde , være mere end nok. Hvis du skal ud i større løsninger som et nyt social netværk, eller en side hvor du forventer at der kommer masser af trafik til , vil vi her på wilhelmsen.tv altid anbefale af man vælger en webhost der udelukkende arbejder med wordpress sider. Typisk skelner vi mellem en almindelige hosting løsning eller en desideret wordpress hosting løsning, forskellen er at med en desideret wordpress hosting løsning er wordpress sat op til at yde sit optimale , og forskellen er tydelig at se når din nye hjemmeside begynder at modtage væsentligt mere trafik, og når wordpress i sig selv begynder at bruge flere ressourcer. Den almindelige hosting løsning: test af unoeuro på wilhelmsen.tv | wordpress hosting Her kan vi f.eks anbefale unoeuro.com som vi personligt har brugt i 5 år. Wilhelmsen.tv  har ligget hos unoeuro siden vi åbnede, og til en pris fra 10 kroner pr måned, bliver det ikke billigere. Ud over prisen, ligger kvaliteten i top i forhold til Danske Hosting virksomheder. De har et rigtigt godt support team og langt hen af vejen er unoeuro løsningen , hvis man skal have sin nye wordpress side hostet her i Danmark. Unoeuro har deres eget kontrolpanel som er simpelt at komme i gang med , og deres support sektion er der til at hjælpe dig når du har brug for det. Special hosting af wordpress sider :  Når vi snakkewordpress hosting hos wilhelmsen.tv r hosting udbydere der er specialeret i at hoste wordpress hjemmesider og kun det , er der en udbyder der skiller sig ud fra flokken . Vi har det seneste år brugt Siteground.com til alle vores hjemmesider, og det er der en rigtig god grund til .
  • Vi har i stedet for unoeuros kontrolpanel fået adgang til sitegrounds cpanel, hvor der er endnu flere muligheder for at styre din hosting løsning
  • Ved siteground kan vi få udstedt gratis ssl certifikater automatisk via lets encrypt  , hos unoeuro koster dette fra 375 kroner pr år .
  • Vi har adgang til 20 daglige backups af vores hjemmesider, og kan altid finde en backup der fungere
  • Vi kan tilføje alle de underdomæner til vores konto som vi har lyst til. P.t har vi 20 hjemmesider køreende på Siteground.
  • Vi kan helt automatisk tilføje cloud flare til vores hjemmesider, dette kræver normalt at du selv vil ind og arbejde i dine dns indstillinger.
  • 24/7 support både på chat, telefon og via email . Så du er aldrig alene hvis der sker et eller andet du ikke selv kan løse .
  • P.t den hurtigste hosting løsning vi har prøvet. I gennemsnit er alle vores hjemmesider min. et sekund hurtigere i loadtid end på vores tidligere hosting løsning
  • Tekniker hjælp til at flytte din hjemmeside fra din nuværende host til Siteground. Helt gratis. De flytter også dine mails.
  • WordPress staging . Lav en live version af din hjemmeside og en version der ikke er tilgængelig for offentligheden , så kan du teste og udvikle samtidigt med at din side er live .
Som du kan se har vi fået en endnu mere stabil løsning til vores wordpress hosting , og vi er super glade for at vi tog springet og flyttede alle vores sider over til Siteground , og det burde du også gøre hvis du vil gøre noget seriøst ud af din hjemmeside. Deres priser starter fra 30 kroner pr måned det første år, og til de priser, kan det næsten ikke betale sig at lade være . I de næste par uger laver vi guides til hvordan du optimere dine sider bedst med siteground          
Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}