WordPress hosting

wordpress hosting

WordPress hosting

I dag skal vi snakke lidt om wordpress hosting.

Der er mange muligheder for hosting af din wordpress hjemmeside på nettet, flere og flere kommer til, og de store hosting firmaer her i Danmark fungere fint.

I dette indlæg vil jeg komme ind på hvilke muligheder du har for at finde et nyt hjem til din nye hjemmeside, jeg vil desuden komme med 2 anbefalinger til hosting firmaer, som vi her på wilhelmsen.tv har brugt i flere år, og selvfølgelig kan og vil anbefale til vores læsere.

Når vi snakker om WordPress hosting, er der flere muligheder, du kan vælge en simpel hosting pakke, hvor du ud over WordPress også kan installere andre systemer, som f.eks Drupal. Disse systemer virker fint til mindre hjemmesider, og kan i 90 % af alle tilfælde , være mere end nok.

Hvis du skal ud i større løsninger som et nyt social netværk, eller en side hvor du forventer at der kommer masser af trafik til , vil vi her på wilhelmsen.tv altid anbefale af man vælger en webhost der udelukkende arbejder med wordpress sider.

Typisk skelner vi mellem en almindelige hosting løsning eller en desideret wordpress hosting løsning, forskellen er at med en decideret wordpress hosting løsning er wordpress sat op til at yde sit optimale , og forskellen er tydelig at se når din nye hjemmeside begynder at modtage væsentligt mere trafik, og når wordpress i sig selv begynder at bruge flere ressourcer.

Obs disse ressourcer er affiliate links, der gør at vi tjener penge hvis du melder dig til, dog skal det siges at vi bruge begge services dagligt og vil kun anbefale løsninger vi selv bruger her på siden 

Den almindelige hosting løsning:

anmeldelse af simply.com på wilhelmsen.tv

Her kan vi f.eks anbefale Simply.com som vi personligt har brugt i 10 år. Wilhelmsen.tv  har ligget hos unoeuro siden vi åbnede, og til en pris fra 5 kroner pr måned det første år og derefter omkring 65 kr pr måned bliver det ikke meget billigere. Ud over prisen, ligger kvaliteten i top i forhold til Danske Hosting virksomheder.

De har et rigtigt godt support team og langt hen af vejen er Simply løsningen , hvis man skal have sin nye wordpress side hostet her i Danmark.

Simply har deres eget kontrolpanel som er simpelt at komme i gang med , og deres support sektion er der til at hjælpe dig når du har brug for det.

Med deres one click wordpress installere tager det ikke mange minutter at få åbnet sin nye hjemmeside , og så er det bare i gang:-)

Special hosting af wordpress sider : 

Når vi snakker hosting udbydere der er specialiseret i at hoste wordpress hjemmesider og kun det , er der en udbyder der skiller sig ud fra flokken .

Vi har de seneste mange år brugt cloudways til alle vores hjemmesider, og det er der en rigtig god grund til .

Cloudways test på wilhelmsen.tv

 • Du får din helt egen cloudserver 
 • Har du brug for mere power kan du omgående opgradere eller nedgradere din løsning 
 • Dns made simple, de har verdens nemmeste dns panel til at få peget din side det rigtige sted hen.
 • Vi har i stedet for Simplys kontrolpanel fået adgang til Cloudways omfattende brugerflade, hvor der er endnu flere muligheder for at styre din hosting løsning
 • Ved Cloudways kan vi få udstedt gratis ssl certifikater automatisk via lets encrypt  
 • Vi har adgang til 20 daglige backups af vores hjemmesider, og kan altid finde en backup der fungere
 • Vi kan tilføje alle de under domæner til vores konto som vi har lyst til. P.t har vi 20 hjemmesider kørende på Cloudways og det er ekstremt simpelt at arbejde med 
 • Vi kan helt automatisk tilføje cloudflare til vores hjemmesider, dette kræver normalt at du selv vil ind og arbejde i dine dns indstillinger.
 • 24/7 support både på chat, telefon og via email . Så du er aldrig alene hvis der sker et eller andet du ikke selv kan løse .
 • P.t den hurtigste hosting løsning vi har prøvet. I gennemsnit er alle vores hjemmesider min. et sekund hurtigere i loadtid end på vores tidligere hosting løsning
 • Tekniker hjælp til at flytte din hjemmeside fra din nuværende host til Cloudways Helt gratis. De flytter også dine mails.
 • WordPress staging . Lav en live version af din hjemmeside og en version der ikke er tilgængelig for offentligheden , så kan du teste og udvikle samtidigt med at din side er live .

Som du kan se har vi fået en endnu mere stabil løsning til vores wordpress hosting , og vi er super glade for at vi tog springet og flyttede alle vores sider over til cloudways , og det burde du også gøre hvis du vil gøre noget seriøst ud af din hjemmeside.

Deres priser starter fra 14 dollars om måneden . 

Alt efter hvad hjemmesiden skal bruges til anbefaler vi disse 2 løsninger , da begge er stabile, ikke koster særligt meget og din data ligger i begge tilfælde i eu.

Dog har vi det seneste år lavet mange flere cloudways løsninger, vi bruger dog stadigvæk simply til domæne køb og emails . 

 

 

 

 

 

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.