I dag vil jeg fortælle dig om en super fed og overraskende god service der hedder Onlive.com . Kort fortalt giver denne service dig mulighed for at spille de nyeste spil direkte fra nettet, på hvilke som helst computer. Det smarte er at der ikke findes ting som systemkrav og at du ikke skal gå den lange tur ned til din lokale spil pusher længere, nu går du bare online, vælger dit spil og spiller løs.

Servicen spåes af mange folk til at blive det største der er sket inden for spil markedet siden f.eks. Gta3 og lign. Det utroligt smarte er at du kan tilgå dine købte spil fra hvilke som helst computer der har en bredbånds forbindelse, så nu skal du ikke tænke på nyt grafikkort, flere ram osv.

Onlive.com er lige kommet ud med deres egen konsol hvis man kan kalde den det, det er i bund og grund bare en controller som dem vi ser til konsoller, og en lille boks der trækker signalet ned fra nettet. Det betyder at du for 99 dollars kan få alle de nyeste spil direkte ind på din tv skærm.

Fra 1.1.2011 kan man abonnere på deres spil pakke der giver dig mulighed for at spille alle spil på onlive til omkring 1o dollars pr mdr. Så bliver det ikke billigere.

Det eneste minus jeg p.t kan se er at deres servere stadigvæk kun findes i USA, det vil sige at selve opkoblingen til onlive.com kræver en rimelig hurtig forbindelse. P.t kører jeg på en 25/3 mbit line fra yousee og her køre alle spil helt uden lag af nogen form.

I følgende video spiller jeg Colin mcrae rally flydende på min bærbare computer der ikke just kan kaldes en gamer pc.

Denne service får 5 ud af 5 stjerner for det sindssygt fede koncept der helt sikkert kommer til at dominere spil markedet.

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}