Rigtige mænd og kloge kvinder laver backup

I aftnens tip kommer vi ind på hvordan du automatisk kan sikre din wordpress blog og alle dine indlæg, du sikkert har brugt rigtigt mange timer på at lave. Se det lige for dig, din webhost går ned og når deres servere kommer online igen er hele din hjemmeside forsvundet ud på det store internet, for aldrig at blive fundet igen.

Det kan vi gøre noget ved heldigvis. I aften vil jeg fortælle om det geniale plugin Automatic WordPress Backup . Dette plugin gør at din hjemmeside bliver lagt direkte over på Amazons cloud server , hvorefter du kan genoprette fejl på din blog, dette kunne være fejl du selv er skyld i eller fejl fra din Webhost.

Dette plugin gør hvad det skal, det uploader dagligt en fuld kopi af din side, eller nogle bestemte dele af siden alt efter hvad du har valgt.Derefter kan du altid gendanne din wordpress blog og alle dine indlæg direkte fra dette plugin efterfølgende.

Selve Amazon delen er utroligt nem at finde ud af og deres priser er rent ud sagt latterligt billigt. Du får omkring en gb for under 3 ,- pr måned og jo mere du bruger jo billigere er det.

Ud over at kunne lave backup af din hjemmeside kunne du jo også bruge Amazon til at gemme dine dokumenter, billeder og videoer fra din Pc eller ligefrem lave backup af din mobil og alle dens apps.

Jeg giver dette plugin 4 ud af 5 stjerner da det jo fremover har afværget den helt store katastrofe:-) , og fordi det er så nemt at sætte op.

Hvis du har problemer med dette plugin har udvikleren lavet en fin video der guider dig hele vejen igennem.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.