Referencer

Her kan du se nogle af de projekter vi har bygget for andre kunder gennem tiden . 

nocode udvikling hos wilhelmsen.tv

Referencer

Her vil jeg komme ind på hvad jeg har lavet på nettet af sider de sidste par år og hvilke annonce kampagner jeg har arbejdet med.

Hjemmesider jeg selv ejer:

wilhelmsen.tv : Wilhelmsen.tv er mit lille firma hvor jeg hjælper folk med markedsføring, webdesign, integrationer og wordpress support . Hvis du mangler hjælp til at få din virksomhed på de sociale netværk, en blog eller lign kan du jo lige besøge siden og læse mere.

Linkx.dk  linkx.dk var et af de helt store linkkataloger frem til 2010 , hvor jeg desværre tabte navnet til en domænehaj , i dag er jeg ved at opbygge siden igen . den gang var der 45.000 forskellige links, det kommer vi tilbage til 

Tapstar.dk   er mit lille sideprojekt, hvor jeg sælger nfc kort til restauranter, campingpladser og forretninger så de kan få hurtigere anmeldelser fra deres kunder. 

Hjemmesider jeg har udviklet for andre folk.

3xwilhelmsen.dk : Jeg har udviklet hele siden fra bunden, inkl. Seo optimering, booking system, track and trace og har google adwords på førstepladsen på flere søgeord inden for transport. Planen er nu at jeg skal til at lave et kvalitetssystem til hjemmesiden, der giver kunder mulighed for at kommentere virksomhedens service direkte på hjemmesiden. Desuden har jeg lavet en social media strategi for virksomheden som jeg går i gang med at udføre om kort tid.

Firmalager.dk : Firmalager.dk har jeg udviklet i WordPress, siden er ikke helt færdig endnu, da vi er ved at optage nogle videoer til siden, men når disse er færdige får de rigtigt meget at lave forudser jeg. Siden er desuden seo optimeret til at ligge helt i top på flere relevante søgeord.

 

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak om dit næste online projekt!

Sådan kan du fange os!

Du kan fange os på chat, email eller telefon

Åbningstider

Man - Fredag
09.00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
wilhelmsen.tv logo1
Høvej 62,8200,Aarhus N
Phone: +45 60 59 17 17
Email: info@wilhelmsen.tv
betalings ikoner wilhelmsen.tv
Nyhedsbrev
Følg Wilhelmsen.tv

50 Tips til Zapier

TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.