Referencer

Her vil jeg komme ind på hvad jeg har lavet på nettet af sider de sidste par år og hvilke annonce kampagner jeg har arbejdet med.

Hjemmesider jeg selv ejer:

welovewp.dk : Welovewp er mit lille firma hvor jeg hjælper folk med markedsføring, webdesign, integrationer og wordpress support . Hvis du mangler hjælp til at få din virksomhed på de sociale netværk, en blog eller lign kan du jo lige besøge siden og læse mere.

Wilhelmsen.tv : Min private blog om social media, markedsføring og nyttige programmer.

Hjemmesiden er et lille år gammel og jeg har omkring 180 besøgende om dagen for tiden, da jeg ikke opdatere den særligt meget pga. travlhed. Siden er et miks af tekst og videoer som jeg har optaget og redigeret selv.

Jeg blogger meget om Services til twitter og Facebook, og har stor viden om disse 2 netværk. Desuden arbejder jeg med foursquare.com og linkedin på professionelt plan. P. t er jeg ved at afprøve nogle forskellige ting på foursquare. Planen er at lave et system der kan bruges af butikker i København til at tilbyde rabat når man besøger og tjekker ind i deres butik.

Wilhelmsen.tv har desuden en facebook side jeg selv har lavet på facebook.com/wilhelmsen.tv , her opdatere jeg mine læsere med de nyeste indlæg fra siden.

 

Hjemmesider jeg har udviklet for andre folk.

3xwilhelmsen.dk : Jeg har udviklet hele siden fra bunden, inkl. Seo optimering, booking system, track and trace og har google adwords på førstepladsen på flere søgeord inden for transport. Planen er nu at jeg skal til at lave et kvalitetssystem til hjemmesiden, der giver kunder mulighed for at kommentere virksomhedens service direkte på hjemmesiden. Desuden har jeg lavet en social media strategi for virksomheden som jeg går i gang med at udføre om kort tid.

Firmalager.dk : Firmalager.dk har jeg udviklet i WordPress, siden er ikke helt færdig endnu, da vi er ved at optage nogle videoer til siden, men når disse er færdige får de rigtigt meget at lave forudser jeg. Siden er desuden seo optimeret til at ligge helt i top på flere relevante søgeord.

Nicolavoss.dk: Nicola er journalist og manglede et blog system hvor hun kunne udgive artikler og meninger. Derfor lavede jeg en wordpress blog til hende, med integration til facebook, twitter og linkedin. Hele siden kører fuldautomatisk nye indlæg ud på de forskellige sociale netværk, og dette giver Nicola en bredere brugerskare på hendes side.

Aroomabove.com

En online møbel butik hvor jeg har hjulpet med optimering, online betaling , wordpress support og seo