• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Rediger dine fotos online med pixlr
december 15, 2010

15/12/2010

0 kommentarer

Aftnens andet tip giver dig et avanceret online billede redigerings program, der virkelig skiller sig ud fra alle de andre gratis services man kan finde rundt omkring på nettet.

Servicen hedder Pixlr.com , og er som sagt et billede redigerings program der ligger sig meget op af Adobe photoshop. Den store forskel er at Photoshop koster ret mange penge, og at Pixlr er gratis at bruge.

På hjemmesiden kan du vælge at lave et nyt billede, åbne et billede fra et link, fra din computer og endelig direkte fra Facebook. Selve brugerfladen i programmet er nem at finde rundt i og der er utroligt mange muligheder for at ligge forskellige filter funktioner på dine billeder.

Til nye brugere findes der en omfattende hjælpe funktion.

Så er der ikke andet end at komme i gang med denne service hvis du ikke ligger inde med et billede program selv.

Jeg giver denne service 5 ud af 5, da jeg mener at dette må være det mest avancerede online program der nogensinde er lavet.

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}