• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Postdanmark indfører sms frimærker!
marts 9, 2011

09/03/2011

0 kommentarer

Godt som man gik at troede at Post Danmark ikke fornyer sig særligt ofte, kom der i går en nyhed om at de nu vil indføre sms frimærker fra den 01.04.11 . Ideen er at man ofte står og mangler et frimærke når man lige skal sende et enkelt brev, og dette har de nu fundet en fornuftig løsning på. Fremover kan du sende en sms med porto til 1900 hvor efter du så får en kode tilsendt som du skal skrive der hvor frimærket normalt sidder. Tjenesten kommer til at koste 8,- ex trafik takst.

Koden er gyldig i 7 dage fra bestilling, derfor ville det være en fordel at få sendt brevet med det samme:-)

Nu er det så jeg tænker. Dette firma har mistet 20 % af deres a post de sidste 2 år, og deres priser stiger og stiger. Om 10 år koster et brev sikkert i omegnen af 15 kr.

Hvorfor bliver det brev monopol ikke stoppet, så de store aktøre som Deutche post osv. kan komme ind og overtage nogle af de ret så store kunder der ligger millioner i kassen hos Posten hvert år?

Utroligt som det lyder kan man faktisk sende et brev til Danmark fra Tyskland med levering dagen efter for omkring halvdelen af hvad Posten tager for det, så her fra skal der lyde et åben velkommen fra vores nabo mod syd.

 

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}