Godt som man gik at troede at Post Danmark ikke fornyer sig særligt ofte, kom der i går en nyhed om at de nu vil indføre sms frimærker fra den 01.04.11 . Ideen er at man ofte står og mangler et frimærke når man lige skal sende et enkelt brev, og dette har de nu fundet en fornuftig løsning på. Fremover kan du sende en sms med porto til 1900 hvor efter du så får en kode tilsendt som du skal skrive der hvor frimærket normalt sidder. Tjenesten kommer til at koste 8,- ex trafik takst.

Koden er gyldig i 7 dage fra bestilling, derfor ville det være en fordel at få sendt brevet med det samme:-)

Nu er det så jeg tænker. Dette firma har mistet 20 % af deres a post de sidste 2 år, og deres priser stiger og stiger. Om 10 år koster et brev sikkert i omegnen af 15 kr.

Hvorfor bliver det brev monopol ikke stoppet, så de store aktøre som Deutche post osv. kan komme ind og overtage nogle af de ret så store kunder der ligger millioner i kassen hos Posten hvert år?

Utroligt som det lyder kan man faktisk sende et brev til Danmark fra Tyskland med levering dagen efter for omkring halvdelen af hvad Posten tager for det, så her fra skal der lyde et åben velkommen fra vores nabo mod syd.

 

About the Author wilhelmsendk

iværksætter og wordpress nørd

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

Book [Your Subject] Class!

Your first class is 100% free. Click the button below to get started!