april 3, 2011

I Søndagens første indlæg vil jeg kort fortælle om et super smart markedsførings koncept som de fleste folk kan bruge på deres hjemmesider.

Servicen hedder Pay with a Tweet , konceptet går i sin enkelthed ud på at brugeren kan låse  f.eks. en video eller en tekst på sin hjemmeside, her efter skal de besøgende “betale” for at se denne video eller tekst. Dette gøres simpelt ved at trykke på knappen Pay with a tweet , hvorefter den besøgende sendes enten til Facebook eller Twitter, hvor en standart status opdatering bliver sendt ud som reklame for det produkt man har betalt for. Her efter kan den besøgende se det låste indhold.

Fordelen ved denne service er at du helt gratis kan markedsføre dine videoer / tekster eller noget helt andet, som f.eks. en ebog eller et billede.

Herefter skal alle der vil læse eller se dine ting betale med en status opdatering der så bliver set af alle deres venner.

Servicen er helt gratis både for dig som hjemmeside ejer, og den besøgende der kun skal betale med den omtalte status opdatering for at få adgang til indholdet.

Servicen giver hjemmeside ejeren et smart værktøj til at sende sit indhold ud på de sociale medier, og vi giver denne service 4 ud af 5 stjerner , for et innovativt produkt alle folk kan bruge.

Her under har jeg lagt en video om denne super smarte service, så hvad venter du på? Kom i gang med at markedsføre dit indhold på en helt ny måde, gratis!

Og ja du gættede det:-) for at se videoen skal du lige betale med et tweet eller en Facebook opdatering. Tryk på knappen her under for kan komme videre.


 

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}