Pay with a tweet

I Søndagens første indlæg vil jeg kort fortælle om et super smart markedsførings koncept som de fleste folk kan bruge på deres hjemmesider.

Servicen hedder Pay with a Tweet , konceptet går i sin enkelthed ud på at brugeren kan låse  f.eks. en video eller en tekst på sin hjemmeside, her efter skal de besøgende “betale” for at se denne video eller tekst. Dette gøres simpelt ved at trykke på knappen Pay with a tweet , hvorefter den besøgende sendes enten til Facebook eller Twitter, hvor en standart status opdatering bliver sendt ud som reklame for det produkt man har betalt for. Her efter kan den besøgende se det låste indhold.

Fordelen ved denne service er at du helt gratis kan markedsføre dine videoer / tekster eller noget helt andet, som f.eks. en ebog eller et billede.

Herefter skal alle der vil læse eller se dine ting betale med en status opdatering der så bliver set af alle deres venner.

Servicen er helt gratis både for dig som hjemmeside ejer, og den besøgende der kun skal betale med den omtalte status opdatering for at få adgang til indholdet.

Servicen giver hjemmeside ejeren et smart værktøj til at sende sit indhold ud på de sociale medier, og vi giver denne service 4 ud af 5 stjerner , for et innovativt produkt alle folk kan bruge.

Her under har jeg lagt en video om denne super smarte service, så hvad venter du på? Kom i gang med at markedsføre dit indhold på en helt ny måde, gratis!

Og ja du gættede det:-) for at se videoen skal du lige betale med et tweet eller en Facebook opdatering. Tryk på knappen her under for kan komme videre.


 

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.