I dag vil jeg fortælle lidt om http://twiends.com og hvad denne service kan gøre for dig.

Twiends er kort fortalt en service hvor du kan få flere fans til din Facebook side og flere followers til din twitter profil . Da jeg så siden var jeg noget skeptisk over for den, da man tit ser sådanne services der enten ikke virker, eller som sender dig såkaldt dårlig trafik. Da jeg testede systemet i går aftes med deres standart kredit system, modtog jeg ca. 40 twitter followers på en lille time. Derefter da mine kreditter var opbrugt indbetalte jeg 20 dollars for 1200 kreditter ( 2 kreditter pr follower eller fan ), og har i dag modtaget over 400 followers på twitter, og næsten 100 nye personer der syntes godt om min facebook side. Siden er bygget op på et såkaldt 1 : 1 system, hvor du for hver person du følger, får en den anden vej. Dette kan man så undgå hvis man indbetaler lidt penge til dem. Så sender de folk til dine sider uden du behøves at følge folk.

Det gode ved den her side er helt sikkert at man kan vælge hvem der skal følge en, ud fra nogle forskellige kriterier. Det betyder at de folk som følger dig også har samme interesser som dig. Det giver dig i sidste ende mulighed for at få kvalitets følgere til din twitter profil. Du skal dog huske at jo flere kriterier du sætter op, jo mindre antal følgere får du pr. dag.

En anden god mulighed der inde er at du selv kan bestemme hvor mange kreditter du vil betale pr. bruger de sender videre til dig. Hvis du f.eks. vil være aggressiv inde på siden kan du sætte din pris op, og hvis du vil have dine kreditter til at vare længere kan du sætte den ned igen. På selve siden kan du desuden tjene kreditter ved at følge andre folk, typisk 80 – 150 om dagen, som du kan omsætte til followers eller Facebook fans

Hvad kan du så bruge denne service til?

  • Trække flere fans til din Facebook side. Kom ud med dit budskab til flere folk både internationalt og i Danmark
  • Få nok Facebook fans til at din Facebook side kan få en så kaldt kort adresse
  • Trække flere følgere til din Twitter profil.
  • Trække besøgende til din hjemmeside eller webshop.

Der er ikke andet at sige at jeg syntes du skal prøve denne service, det behøves ikke at koste kassen, lav et budget på f.eks. 20 dollars og se hvad du får ud af det.

God fornøjelse

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}