september 30, 2010

Kender du det med at glemme adgangs koder til forskellige sider på nettet, og hvor irriterende det er når man skal til at lave nye kodeord fordi man har glemt det gamle? Med dagens tip kan du undgå dette fremover, og koncentrere dig om noget vigtigere .

Hos Lastpass.com kan du gratis få et program der fremover husker alle dine koder både fra Firefox , google chrome og Internet Explorer. Opsætningen af programmet er super nemt, og der går ikke mange minutter før du kun skal huske et kodeord fremover.

Programmet sørger for at udfylde dine kodeord på de sider du normalt logger ind på, dette gør programmet ved at importere dine kodeord fra de forskellige browsere.

I lastpass kan du desuden auto udfylde dine informationer som kreditkort, adresse og navn, dette gør det meget nemmere når du skal bestille varer på en webshop eller lign.

Sidst men ikke mindst er programmet krypteret så folk ikke kan få adgang til dine informationer selvom de bruger din computer. Når du starter en ny side i f.eks. Explore skal du indtaste dit “master kodeord”, som er det kodeord du bruger til at låse din konto op med.

Programmet er gratis, og der er vist ikke meget andet at sige end at det klart kan anbefales.

Kender du lign. programmer vi ikke har set endnu kan du tilføje din kommentar til wilhelmsen.tv her under.

About the Author wilhelmsendk

iværksætter og wordpress nørd

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

Book [Your Subject] Class!

Your first class is 100% free. Click the button below to get started!