Lastpass.com | Password manager

Kender du det med at glemme adgangs koder til forskellige sider på nettet, og hvor irriterende det er når man skal til at lave nye kodeord fordi man har glemt det gamle? Med dagens tip kan du undgå dette fremover, og koncentrere dig om noget vigtigere .

Hos Lastpass.com kan du gratis få et program der fremover husker alle dine koder både fra Firefox , google chrome og Internet Explorer. Opsætningen af programmet er super nemt, og der går ikke mange minutter før du kun skal huske et kodeord fremover.

Programmet sørger for at udfylde dine kodeord på de sider du normalt logger ind på, dette gør programmet ved at importere dine kodeord fra de forskellige browsere.

I lastpass kan du desuden auto udfylde dine informationer som kreditkort, adresse og navn, dette gør det meget nemmere når du skal bestille varer på en webshop eller lign.

Sidst men ikke mindst er programmet krypteret så folk ikke kan få adgang til dine informationer selvom de bruger din computer. Når du starter en ny side i f.eks. Explore skal du indtaste dit “master kodeord”, som er det kodeord du bruger til at låse din konto op med.

Programmet er gratis, og der er vist ikke meget andet at sige end at det klart kan anbefales.

Kender du lign. programmer vi ikke har set endnu kan du tilføje din kommentar til wilhelmsen.tv her under.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.