januar 17, 2011

17/01/2011

0 kommentarer

I aftnens tip har vi en ny dansk service der hedder doo.gl

Doo.gl giver dig mulighed for at fortælle andre om din mening om f.eks. en hjemmeside, et artikel eller noget helt andet.

Doogl virker umiddelbart med det samme i din browser, så der er intet at downloade eller installere. Alt du skal gøre er at trække “Doogl vinduet ” op på din bogmærkelinjen. Når du vil åbne Doogl på en hjemmeside, skal du blot klikke på din Doogl knap.

Oprettelse af din Doogl konto er nemt og tager kun et par sekunder. Når din konto er opsat, er du i stand til at dele alle dine tanker og resultater med dine venner på Facebook og Twitter.

Denne service giver brugeren af f.eks. en hjemmeside mulighed for at se hvad andre mener om virksomhedens service og produkter.

Jeg giver denne service 3 stjerner ud af 5 for deres smarte service, og så er det bare at håbe at man kan slette indlæg igen hvis kunder kommer med negativ kritik.

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}