I dag er det bjørnens fødselsdag!

I dag skal vi fejre bjørnens fødselsdag

Hvis du har fulgt med på wilhelmsen.tv det sidste år, skrev jeg om en utroligt sjov video om en jæger og en bjørn man kunne få til alle mulige sjove ting. Videoen blev et kæmpe hit på youtube, p.t har over 19 millioner set og uden tvivl grint af denne geniale video.

Firmaet bag videoen hedder tipp-ex som ifølge mine oplysninger er et Tysk firma der sælger slettelak:-) . Deres markedsførings mand må have været pænt kreativ,  hvis man laver en hurtig google søgning  ser a man at 99,5% af alle søgninger på tipp-ex har noget med en bjørn at gøre.

Grunden til jeg skriver dette indlæg er at det i skrivende stund er et år siden den første video kom ud, dette bliver selvfølgelig fejret ved at lave en fødselsdags video til bjørnen. Så her på Wilhelmsen.tv siger vi stort tillykke med det første år, og håber på mange flere videoer fra dette firma.

De 2 videoer

Video 1 som startede det hele kan du se her : http://www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M  , videoen omhandler som sagt en bjørn og en jæger der bliver venner, når dette er sket er det dig som seer der skal vælge hvad de skal lave sammen. Prøv f.eks at skrive dance , fight eller kiss.

I video 2 er det bjørnens fødselsdag, videoen kan du se her: http://www.youtube.com/watch?v=eQtai7HMbuQ , i denne video er det som sagt bjørnens fødselsdag, men så sker der noget vildt! Gå ind og kig hvad de har fundet på, det er genialt lavet.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Avatar af mikkel sørensen

    Genial video, var helt færdig af grin:-)

  1. Avatar af mikkel sørensen

    Genial video, var helt færdig af grin:-)

Mere info om din ekspert!

Om Christian

Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

 

Om Christian Wilhelmsen
wilhelmsen.tv logo1
Høvej 62,8200,Aarhus N
Phone: +45 60 59 17 17
Email: info@wilhelmsen.tv
betalings ikoner wilhelmsen.tv
Nyhedsbrev
Følg Wilhelmsen.tv

50 Tips til Zapier

TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.