Hvordan fjerner du antimalware doctor

I dag vil jeg fortælle dig hvordan du fjerne antimalware doktor som er en rigtig  irriterende virus.

Kort fortalt er den en virus der udgiver sig for at være et virus scanner program. Programmet fortæller dig at du er inficeret med alle mulige farlige viruser og dette er selvfølgelig ikke rigtigt. Antimalware doktor ligger sig ind på din Windows og lukker ned for muligheden for at åbne dit eget virus program. Desuden kan den i visse tilfælde være i ledtog med en virus der hedder security suite som desuden lukker ned for din internet adgang. Disse 2 virus programmer udsender konstant falske virus beskeder til dit system.

Antimalware doctor og security suite er to såkaldte roque programmer der forsøger at snyde dig med at tvinge dig til at købe et abonnement hos dem. Det sekund du indsætter penge på deres konto, trækker de alt hvad de kan, og du har stadigvæk deres virus liggende. Så undgå at betale for programmer på din computer du ikke kender.

Billede 1 af Antimalware doctor

antimalware doctor

Billede 2 af antimalware doctor

fake security alert

Hvordan kommer du så af med disse viruser som virker umulige at komme af med? Til at starte med skal du slukke dit windows system og ved opstart trykke f8 og gå i fejlsikret tilstand med netværks support

safemode

Derefter skal du hvis du ikke kan komme på nettet, gå ind i internet indstillinger og ind under forbindelser.

ieconnections

Inde i lan indstillinger skal du fjerne krydset i proxy indstillinger som her under

lan

Derefter kan du gå på nettet igen i fejlsikret tilstand.

Nu skal vi så have hentet et virus program der kan fjerne disse to virus programmer. Malwarebytes er et godt program der kan fjerne de mest irriterende virus forekomster derfor skal du nu hente den på http://www.malwarebytes.org/ , hent den gratis version de tilbyder. Den er fin til vores projekt i dag.

Når du har hentet programmet sætter du det til at køre en full system scan og venter herefter ca. 3 timer. Derefter skal du vælge at sætte alle de 14 virus forekomster som programmet finder ( eller flere ) i karantæne.

Nu skulle dit system være virus frit og du kan benytte denne virus scanner fremover eller beholde din nuværende.Dit system genstarter nu af sig selv og du skulle være klar til at bruge din computer igen.

Macafee som jeg selv bruger fandt desværre ikke antimalware på min computer i går da jeg selv fik den, derfor er det godt at have 2 eller finde en der er bedre opdateret.

Giv mig besked hvis dette ikke virkede så er der andre og noget mere besværlige muligheder.

God virus jagt.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.