Hvad er #followfriday på twitter og hvorfor er det blevet en trend?

Alle snakker om det, mange bruger det og mange folk møder nye mennesker med #followfriday, #followwednesday og mange af de andre såkaldte hash tags vi finder på twitter. Et hashtag ( # Havelåge . red ) er en fantastisk måde at samle folk om et enkelt emne. Et eksempel kunne være The emmy awards i Usa som lige er afsluttet. På twitter kan man med f.eks. #emmy søge efter folk der snakker om det samme. Der kan være flere 1000 mennesker du ikke kender der snakker om dette emne lige nu, så derfor kan sådan en liste være meget lang og uoverskuelig. Hvis vi prøver at søge på search.twitter.com efter #emmy kan du se en masse indlæg af folk der snakker om emmy awards. Fordelen ved at bruge # i sine indlæg fremover er at man kan søge efter sine indlæg og se om andre snakker om dem.

I artiklen i dag vil jeg fortælle dig lidt om hvad # Hashtags bliver brugt til.

#followfriday var det første sociale hashtag jeg blev opmærksom om på twitter. Hver fredag sendte utroligt mange af de mennesker jeg følger beskeder ud med #followfriday.

I fredags sendte jeg :

this Friday i would recommend you to take a look at @TheRiseToTheTop #followfriday enjoy

Dette betyder at jeg anbefaler en speciel bruger jeg syntes om, og som mange mine følgere også ville syntes var spændende at følge. Med #followfriday et sted i beskeden bliver det ikke kun sendt ud til mine følgere men også til alle dem der følger med i #followfriday via søge funktionen eller eksterne programmer som tweetdeck.

Det betyder i bund og grund at min besked og min anbefaling bliver vist mange flere gange end hvis jeg kun sendte beskeden ud til mit netværk. Nu kan folk som ikke er i mit netværk så følge med i hvilke personer jeg syntes er spændende og dette giver i sidste ende mig mulighed for at komme ud til flere mennesker og få flere følgere på twitter.

#followfriday er det første rigtige sociale # Hashtag som rigtigt mange følger med i, der er ingen statistik over hvor mange der bruger denne funktion, men vi snakker millioner af mennesker. Derfor kan man hvis man er lidt smart lave gratis reklame for sin egen profil. Hver gang du anbefaler en igennem followfriday kan du jo være heldig at få en anbefaling tilbage, og derved få mere trafik til din twitter profil. Og ja du kan selvfølgelig anbefale mere end en.

Her under har jeg listet nogle  # hashtags du kan bruge i jagten på flere følgere på din twitter profil.

Mandage:

# Musicmonday –  Fortæl folk, hvad du lytter til, eller tune din Twitter ind på din last.fm (Last.fm) eller blip.fm (Blip.fm). Musicmonday  har også sit egen Twitter-konto, @ musicmonday.

# Followmonday – Oprettet af @ warmyellowlight, # followmonday er ligesom “followfriday men hvorfor vente en hel uge med at anbefale folk?

# Monkeymonday – En sjov måde at dele billeder, videoer og andet om aber! Anbefal dine sjoveste venner i dag

Tirsdage:

# Followtuesday, # twittertuesday – # followfriday om tirsdagen.

# Nopantstuesday – Viser sig at stamme fra en årlig metro tur i New York hvor deltagerene kører uden bukser!!

Onsdage:

# Wonderfulwednesday – Hilser fra midten af ugen

# Woofwednesday – Onsdag kan også bruges til at snakke om sin hund

# Followwednesday – # followfriday om onsdagen.

# Wisdomwed – For nylig skabt af Mashable Associate Editor @ BenParr, # wisdomwed “hjælper med at sprede viden på tværs af Twitter ved at dele et stykke viden med tilhængere om onsdagen

# Winewednesday – Tweeples ( Sammentrækning af twitter og people . red ) kan diskutere deres foretrukne vine, stille spørgsmål og give rådgivning.

Ny tilføjelse om onsdagen er : # Women2Follow – Hver onsdag, anbefaler folk kvinder man kan følge . Dette er mest de såkaldte power kvinder der er store i deres virke Startet af WomenWhoTech.

Torsdage:

# Rtthursday – Tak dine retweeters med stil

# Followthursday – # followfriday om torsdagen

# Thankfulthursday – Fortæl andre, hvad du taknemlig over

Fredage:

# Goodnewsfriday – Gode nyheder kommer altid om fredage

# followfriday – Den originale followfriday

Lørdag:

# Sexysaturday – Kræver ingen nærmere forklaring.

# Wkendthx – Oprettet af @ MichDdot, # wkendthx er en opfølgning til # followfriday, eller hvis du ikke nående at takke for dine anbefalinger fredag.

Kender du nogle vi ikke har listet her hører vi gerne fra dig.

Happy tweeting

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.