Hvad er din butik kendt for?

Hvad er din butik kendt for ?

I disse inflations tider i 2024 er der jo desværre mange virksomheder der har det hårdt. Det kan der være mange grunde til, for høje indkøbs priser, for stor lagerbeholdning, for lav avance på produkter og mange andre faktorer.

I uge 12 2024 sætter vi fokus på problemet på wilhelmsen.tv og vi udgiver flere værktøjer du kan bruge i din forretning, vi har desuden også gang i vores serie Optimer din seo på bloggen, den kan du også læse så du får noget konkret viden om dette.

Corona har sat sine spor i hele branchen og i dag kæmper mange stadigvæk med Corona hjælp , moms lån og alverdens andre problemer

I sådan en situation er det jo op til dig som virksomhedsejer, at ligge en strategi for hvordan du kommer bedst igennem krisen, dette kan gøres på flere måder.

Spørg dig selv om hvad det er som ødelægger din forretning.

 • Er det for lidt kunder ?
 • Er det for høj gæld?
 • Er din forretning skredet i svinget?
 • Er din service ikke god nok ?

Spørg derefter dig selv hvordan du ændre disse problemer til positive tal på bundlinjen.

Gælden kan vi ikke gøre så meget ved lige nu og her, men det kan vi til gengæld med alle de andre punkter 

Hvis du har et produkt som burde at være let at sælge, hvorfor gør du så ikke det?

Afspejler din service ikke dine anmeldser online ? Så gør noget ved det allerede i dag 

Er din forretning ikke særlig stærk online ? Så kan du bruge vores serie til en helt masse da vi kommer ind på rigtige mange relevante ting . 

Spørg dig selv, hvad du har gjort for at sælge hver eneste uge indtil du kommer om på den rigtige side igen. Her i denne blogpost Hvad er din butik kendt for? , kommer jeg med 15 gode tips til hvordan du hurtigt kan ændre din situation fra minus til plus .

De 15 tips du kan bruge allerede i dag

Mine tips er delt op i 3 Kategorier og jeg kommer med helt konkrete tips til hvordan du kan optimere din hjemmeside, din markedsføring og begynde at få styr på din økonomi.

De første temaer vi går i gang med er

 • Finans
 • Lokal Markedsføring
 • Content

Det Finansielle

hvad er din butik kendt for ? wilhelmsen.tv

 

 

Det er ikke kun det finanselle der tæller, men det er højst sandsynligt den der fylder mest oppe i hovet, jeg har selv flere gange stået i samme situation i mine snart 24 år som selvstændig, og gæld og penge er det værste problem at bekymre sig om .

Hvad kan du gøre ved det Finansielle ?

Faktura

 • Sørg for at have max 4 dages kredit på dine fakturaer, og hvis muligt få forudbetaling for dine fakturaer
 • Sørg for at have flest mulige måder at betale på, specielt mobilepay, kreditkort og forsøg at undgå kontanter da de er svære at slippe af med
 • Ved større fakturaer kan du overveje om factoring er vejen frem, her sælger du din faktura til et mellemmand og får pengene minus et lille gebyr typisk med det samme .
 • Få en moms konto i banken så du aldrig igen bliver overrasket når momsen skal betales .
 • Udvid kun din forretning når du ved at du taber penge på ikke at have flere ansatte , kan du smide flere timer i forretningen selv så gør endelig det, har du større børn kan de måske tage en tørn i forretningen ?

Lokal Markedsføring

 • Tjek at din Google my business profil er 100 procent opdateret , hvornår har du sidst lagt indhold op på deres platform ? Passer telefonnummer, åbningstider og adresse ?
 • Har du sørget for at din radius hvor din forretning holder til er fuld opdateret på google ? bor du i Albertslund og annoncere i Aalborg så kan du lige så godt smide dine penge ud af vinduet.
 • Sørger du for at tracke hvor dine kunder kommer fra ? Jeg ser flere kunder der aldrig har haft tracking på deres annoncer, eller på deres hjemmeside, det er næsten ligesom at sende en blind ud at køre. Det kan du på en time ændre. Tjek vores blog om dette eller bestil os til at klare det for dig .
 • Har du en service forretning , håndværker, gartner , vinduespudser eller er du den bedste frisør i byen ? Hvornår har du egentlig sidst været ude med flyers for at fange nye kunder ? Hyr børnene og deres venner til at uddele en flyer med en qr kode der giver nye kunder 10 procent rabat og overrask de gamle kunder du allerede har med en 10 procent rabat kode fordi du er så glad for at hjælpe dem med deres projekt
 • Sørger du konsekvent at spørge alle kunder du føler var glade for din service om de ikke vil lave en anmeldelse på google?, så du kan blive fundet af flere kunder . Dette er ekstremt vigtigt og kan have massiv betydning for din lokale placering af dit firma på google . Læs mere om anmeldelser i vores indlæg hvor vi kommer med tips til hvordan du kommer i gang med disse.

lokal markedsføring wilhelmsen.tv

Dit content / Indhold

Indhold i 2024 er ekstremt vigtigt, google elsker at se godt og fornuftigt indhold som de besøgende rent faktisk kan bruge til noget , i denne del af mit indlæg kommer jeg ind på hvordan du nemmere kan lave en content strategi for din forretning . Jeg tager igen udgangspunkt i en servicevirksomhed som jeg gjort i resten af dette indlæg . I næste uge kommer der desuden en artikel om hvordan man optimere sine tekster med ai, så du både kan komme hurtigt i gang og få lavet noget fornuftigt indhold der kan konvertere.

 • Husk at opbygge en billed bank, samtlige af mine folk i mine forretninger har fået instrukser på at de skal tage billeder af samtlige ting de laver , i mit fag logistik tager vi billeder af opgaver, vores biler når de holder et smuk sted i udlandet eller en helt kedelig hverdagsting som måske kan bruges senere hen på dine sociale medier .
 • Er du gartner er din ypperste opgave ud over at lave en ufattelig smuk have , selvfølgelig at tage før og efter billeder , disse bruges ligeledes på de sociale medier, og kan også bruges i dine annoncer.
 • Svar på spørgsmål , vi har lavet et omfangsrigt blogindlæg om dette, men det handler i bund og grund om at spørge google hvad de meste spurgte spørgsmål i din branche er og derefter at lave et omfangsrigt blogpost om dette.
 • Video . hvis du er en udadvendt type er video stadigvæk nummer 1 , det er ligegyldigt om du har en kommende influencer i maven eller er ekspert i hvordan man renser akvarier på den helt rigtige måde . hvis du ved hvad du snakker om og konsekvent holder din strategi ved lige kommer der flere besøgende til din forretning
 • Korte videoer . Tiktok og instagram reels er et perfekt sted at få dine budskaber ud, her kan du lave shortform videoer om din branche , og få følgere der er interesseret i dit indhold og hvad du sælger, her kan du hurtigt få mange loyale følgere. Renser du f.eks. biler ville det være oplagt at optage dine videoer som før og efter, så du reelt viser hvordan man gør det.
 • Blogindlæg , Har du noget på hjerte som dine besøgende skal vide mere om ? Så lav en blog, det er ikke så vigtigt hvad den omhandler, men hvis du kan vise en vis form for autoritet kan dette hurtigt blive et aktiv for dig .

Vi glæder os til at du læser med fra i morgen mandag og ugen ud. og hvis du har brug for hjælp er vi her til at hjælpe dig med at give din forretning et løft i 2024  :

Mangler du hjælp til Markedsføring?

Tag en snak med din markedsføringsekspert allerede i dag, Skyd os en mail og lad os sammen få styr på din markedsføring

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Avatar af Malene

  Tusind tak for en super artikel . Jeg glæder mig til at følge med på bloggen .

 1. Avatar af Malene

  Tusind tak for en super artikel . Jeg glæder mig til at følge med på bloggen .

Mere info om din ekspert!

Om Christian

Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

 

Om Christian Wilhelmsen
wilhelmsen.tv logo1
Høvej 62,8200,Aarhus N
Phone: +45 60 59 17 17
Email: info@wilhelmsen.tv
betalings ikoner wilhelmsen.tv
Nyhedsbrev
Følg Wilhelmsen.tv

50 Tips til Zapier

TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.