Greplin.com

Er du en ud af mange der har været rigtigt aktiv de sidste år på flere sociale netværk som Facebook, Twitter og Linkedin? Når man skriver meget på disse netværk forsvinder nogle af de guldkorn du har sendt ud til dine venner / followers tit i den digitale strøm, og der kan gå lang tid før du finder disse frem igen. Gode råd er dyre hvis man f.eks. har 6000 tweets og en helt masse status updates på Facebook.

Dette ville Greplin.com afhjælpe ved at lade dig søge direkte i dine egne Updates på tværs af Sociale netværk. Dette fungere forbavsende godt, og for at gøre det endnu bedre er det gratis.

I systemet kan du tilføje dine forskellige kontoer og derefter er det bare at søge på et bestemt ord eller en hel sætning. Så får du dato, billeder og tekst ud i den anden ende.

Systemet er desværre stadigvæk i beta, men du kan kontakte mig hvis du vil have en prøve konto, da jeg var en af dem der kom ind i betaen.

Samlet set et uundværligt værktøj hvis du bruger de sociale medier sammen med din virksomhed og er meget aktiv rundt omkring.

Her på Wilhelmsen.tv giver vi glædeligt denne service 4 ud af 5 stjerner og glæder os til at denne service åbner for offentligheden så alle kan få brug af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.