Gør din webshop viral med zuupy allerede i dag

I aftnens tip vil jeg kort vise dig hvordan du kan gøre din webshop endnu bedre end den er i dag, og oven i købet gratis.

Zuupy.com er en ny og vildt smart tjeneste, der giver dine brugere mulighed for at spørge deres venner på Facebook hvad de syntes om et køb før de bestiller hos dig. Det kunne f.eks. være om brugerens venner syntes den blå bluse er pænere end den sorte eller lignede.

Ideen er at man kan tilknytte et lille javascript til alle sine produkter, der i venstre side af skærmen viser et lille popup vindue hvor produkt informationen står. Der fra kan man så høre hvad ens venner syntes om et produkt før man køber dette.

Denne service kræver som sagt kun en lille javascript kode på forsiden og så kører den bare.

Zuupy har lige lanceret endnu et fedt produkt der hedder crowddeals, dette produkt fungere ligesom sweatdeal, groupon osv. Det vil sige at når der er nok folk der kan lide dit produkt, kan dette udløse en rabat til kunden. Denne funktion er klart den smarteste da man virkelig kan gøre sine produkter både attraktive og sørge for at sælge en godt omgang i en viral kampagne der ikke koster dig en krone.

Produktet er gratis i 14 dage hvorefter det kommer til at koste dig 9,95 dollars pr måned.

Så hvis du vil udnytte dit potentiale på Facebook er dette klart et produkt du burde se nærmere på

Servicen får 4 ud af 5 stjerner for at være innovativ og spændende. Dette er ikke set før så vidt jeg ved.

I mine næste indlæg kommer jeg ind på hvordan du kan gøre din webshop mere Facebook venlig via produkt videoer og små ændringer i din side.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 GRATIS TIPS TIL HVAD DU KAN MED ZAPIER

   Hent din Zapier Guide og bliv inspireret med 50 ting du kan bygge allerede i dag

   Zapier leads wilhelmsen.tv