marts 27, 2011

27/03/2011

0 kommentarer

Nu er det ikke nogle nyhed længere at Firefox 4 har været ude i et par dage. Men skaberen skal godt nok lige have den helt store ros med herfra. Selve browseren er i gennemsnit 5 gange hurtigere end den gamle version var. Desuden er designet gjort mere brugervenligt, og man føler sig virkelig hjemme når man kommer i gang med den nye version.

Hvis du ikke har fået hentet dette geniale program er det bare at komme i gang. Start her

3 af de nye ting der gør dette program helt genialt er:

  1. Bedre password huske service. Nu husker den også dine indtastninger som navn, adresse osv, og kommer med forslag til hvad der kan stå. Det giver en helt masse overskud hver gang med skal handle på nettet eller udfylde formler.
  2. En genial måde at dele sine bogmærker, seneste sider osv er blevet tilføjet så man nu kan synkronisere sin browser med sin mobilbrowser. Det vil sige at du nu kan have 2 fuldstændig identiske browsere uafhængig a platform. Genialt siger jeg bare:-)
  3. Desuden har browseren fået en helt masse nye tilføjelser der gør dit liv på nettet meget nemmere

Hvis du ikke har installeret denne browser frem for Internet Explorer er det bare at komme i gang. Du kommer aldrig til at fortryde det igen

Programmet får 5 ud af 5 stjerner her fra, på grund af den overlegne kvalitet

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}