Er dit tv på facebook og youtube? Mit er!

I nyhederne både i Danmark og I udlandet snakkes der i disse tider om fjernsyn der kan koble sig op til f.eks. Facebook, twitter og youtube. Disse fjernsyn som både kommer fra google, lg og mange andre producenter bliver forholdsvis dyre, og deres software bliver i de første versioner begrænset til et meget lille udvalg af tjenester. Dette bliver blandt andet youtube og et par billed tjenester, hvor man direkte kan betjene disse tjenester fra sin fjernbetjening i stuen. Fordele ved disse nye tv bliver at der ikke skal være kabler eller ekstra bokse der skal kobles til for at få det til at virke. Ulempen er de få tjenester disse tv kommer til at udbyde.

I dag vil jeg snakke om et alternativ, der kan lave dit tv om til en hjemmebiograf, internet browser, billede fremviser og meget andet.

Programmet hedder boxee og findes på boxee.tv , kort sagt kan dette program med en mini computer ( media pc ) gøre dit fjernsyn til den ultimative hjemmebiograf.

Programmet i sig selv fylder ikke særligt meget, omkring 40 mb, men sætter dig i stand til at afspille alle formater inden for video, se billeder fra f.eks. flickr , afspille dine favorit film direkte fra harddisken, følge med på facebook eller streame dine favorit film direkte fra nettet fra f.eks. netflix.

Programmet henter info fra video databasen imdb.com og giver dig info om de film og tv serier du har liggende på din harddisk. Dette giver et overskueligt overblik over dine filer.

boxee1

Selve programmet er bygget op over nogle forskellige tilføjelses programmer som du kan tilføje i apps delen, her kan du tilføje f.eks. youtube og en helt masse andre indholds udbydere. Dette gør at du kan konfigurere din boxee helt til dine egne krav.

På forsiden af programmet kan du følge med på facebook, twitter og andre sociale netværk, sende mails og meget andet. En smart funktion er at programmet tager alle videoer der er blevet lagt op på facebook de sidste 24 timer og viser dem direkte på din forside.

Alt i alt giver jeg programmet 4 ud af 5 stjerner.

Fordele:

Den gode integration med de sociale netværk

De mange tilføjelses programmer man kan finde i selve programmet

At det er gratis

Den gode integration med Windows, og alle de forskellige fil formater man kan afspille.

Ulemper:

At der desværre mangler mulighed for at se live tv direkte igennem programmet.

At der mangler et godt plugin til tv2 sputnik

At de fleste af de gode services på boxee kræver at man har en amerikansk adresse.

Det sidste punkt kan man ændre på ved at opsætte en vpn server, så kan man streame fra f.eks. netflix til 9 dollars pr måned, som giver dig mulighed for at se alle de film du vil. Typisk er film i USA et godt stykke foran os, så det er jo en stor fordel

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.