Hvis du vælger forskellige brugernavne på flere forskellige sider , kan det være svært at skabe en sammenhængende identitet på tværs af internettet. Problemet er imidlertid at mange af de kendte navne og brands allerede er taget og derfor kan det være svært at kræve dit navn på de mange forskellige sider.

Og da de fleste af de hundredvis af websteder, du kan oprette din sociale identitet på forhindre automatiserede oprettelser, skal du manuelt oprette en profil på et tidspunkt.

Disse 4 tjenester tilbyder søgning efter dit brugernavn på flere steder på samme tid, tilbyder også mulighed for at oprette din profil på disse sider. Flere af dem tilbyder at oprette dig på flere sociale netværk mod et mindre gebyr.

Hvis du sigter mod at samle dine personlige eller brand navne på hele internettet, er disse  værktøjer værd at se på.

udcom

Før du beslutter dig for et navn eller et brand, så tjek denne enkle hjemmeside til domænenavne, sociale medier, og varemærkers tilgængelighed. Webstedet indeholder langt færre profiler end andre tjenester, men siden er langt mere håndterbar og lettere at læse: Grøn, til rådighed. Rød, Optaget. Ud.com er gratis at bruge.

namechklist

En anden god hjemmeside er namechecklist, som fortæller dig, hvilke sociale netværk og domæner der har eksisterende profiler, der matcher dit valg. Hjemmesiden kører også dit navn igennem forskellige populære søgemaskiner og finder ud af hvor populært dit navn er. Namechecklist er gratis at bruge

20100831 013014 knowemcom p 250

Du er sandsynligvis ikke interesseret i alle 400 sociale netværk, Knowem kan søge efter, men uanset hvad du er interesseret i kan hjemmesiden søge i alle disse netværk for dig, og finde ud af hvor dit brandnavn er ledigt.

For 99 dollar, kan de tilmelde dig til 150 netværk (du håndtere e-mail bekræftelse og profil info). For 599 dollar kan man med deres Enterprise pakke skabe 300 profiler i dit navn og håndterer alle bekræftelse og profil oplysninger. Desuden ligger der et par andre muligheder på deres side som hjælper dig med at tilmelde dit brand til de forskellige sociale medier. Desuden har de en gratis funktion du også kan benytte til at finde dit navn og brand

20100831 014032 namechkcom p 250

Dette websted namechk tilbyder et hurtigt overblik over brugernavnes tilgængelighed. En  “sortere efter rang”-knap omarrangerer websteder så de mest populære bliver vist i toppen. Siden er gratis at bruge

I en senere artikel vil jeg komme ind på vigtigheden i at reservere sit navn på nettet og vil teste nogle af disse sider og deres betalings løsninger

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}