Emojis i WordPress og hvorfor du skal fjerne dem

Emojis in WordPress and why you should remove them

Emojis i WordPress og hvorfor du skal fjerne dem

Emojis i WordPress 4.2 er en nyhed wordpress har lanceret i deres nyeste version 4.2 der hedder powell .

Med WordPress 4.2 opdateringen kom der indbygget support af special tegn og avancerede Emojis. Dette var en fantastisk nyhed for alle de folk der gerne vil bruge wordpress på f.eks Arabisk.

Problemet med denne funktion, er at load tiden på dit wordpress website , bliver gevaldigt forværret .

I dag er en hurtig hjemmeside noget af det vigtigste i følge google, og med denne funktion blev load tiden forøget med op til et sekund. Jeg har personligt testet mere end 20 websites der har helt det samme problem , nogle af disse sider havde fået fordoblet deres load tid i forhold til sidste version af WordPress.

Efter lidt research på internettet fandt jeg ud af, at der ikke var nogen nem måde at slippe af med de nye og forbedrede sprog og emoji funktioner på WordPress eftersom de nu er en central del af wordpress og deres filer.  Jeg fandt flere anbefalinger til et plugin kaldet “Disable Emojis”

Jeg tilføjede dette plugin til en test hjemmeside først. Installationen var super nem, som de fleste wordpress plugins nu er. Efter jeg  tilføjede og aktiverede dette plugin, ryddede jeg mine cache filer og kørte en ny Pingdom Tools hastighed test. Efter testen hentede jeg næsten et sekund i pingdom tools

Jeg begyndte at installere “Disable emojis” plugin på alle sider i mit netwærk, og det viste sig at samtlige sider har forbedret sine load tider. . Selvfølgelig er der forskel alt afhængigt af hvilke hosting løsning der bliver brugt , men samlet set var resultaterne næste ens, og konklusionen lyder hermed på at dette plugin fungere som det skal, og giver dit website en væsentlig bedre load tid.

Kommenter gerne hvis du kender andre ligende plugins der giver samme effekt .  .

 

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.