Emojis i WordPress og hvorfor du skal fjerne dem

Emojis i WordPress 4.2 er en nyhed wordpress har lanceret i deres nyeste version 4.2 der hedder powell .

Med WordPress 4.2 opdateringen kom der indbygget support af special tegn og avancerede Emojis. Dette var en fantastisk nyhed for alle de folk der gerne vil bruge wordpress på f.eks Arabisk.

Problemet med denne funktion, er at load tiden på dit wordpress website , bliver gevaldigt forværret .

I dag er en hurtig hjemmeside noget af det vigtigste i følge google, og med denne funktion blev load tiden forøget med op til et sekund. Jeg har personligt testet mere end 20 websites der har helt det samme problem , nogle af disse sider havde fået fordoblet deres load tid i forhold til sidste version af WordPress.

Efter lidt research på internettet fandt jeg ud af, at der ikke var nogen nem måde at slippe af med de nye og forbedrede sprog og emoji funktioner på WordPress eftersom de nu er en central del af wordpress og deres filer.  Jeg fandt flere anbefalinger til et plugin kaldet “Disable Emojis”

Jeg tilføjede dette plugin til en test hjemmeside først. Installationen var super nem, som de fleste wordpress plugins nu er. Efter jeg  tilføjede og aktiverede dette plugin, ryddede jeg mine cache filer og kørte en ny Pingdom Tools hastighed test. Efter testen hentede jeg næsten et sekund i pingdom tools

Jeg begyndte at installere “Disable emojis” plugin på alle sider i mit netwærk, og det viste sig at samtlige sider har forbedret sine load tider. . Selvfølgelig er der forskel alt afhængigt af hvilke hosting løsning der bliver brugt , men samlet set var resultaterne næste ens, og konklusionen lyder hermed på at dette plugin fungere som det skal, og giver dit website en væsentlig bedre load tid.

Kommenter gerne hvis du kender andre ligende plugins der giver samme effekt .  .

 

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}