Design din facebook landingpage med WordPress

I dagens guide kommer jeg ind på hvordan du som stolt ejer af en Facebook page kan designe din egen landing page, der både er pæn at se på, og som giver dig mulighed for at fremvise video, fange nye kunder med et godt tilbud, indsamle mails til nyhedsbreve og alt muligt andet som kun din fantasi og kunnen sætter en grænse for.

I selve guiden kommer jeg ind på hvordan du via iframe og WordPress automatisk kan opdatere din side, endda helt uden at skulle rode med kode.

Krav til dig:

Du skal af gode grunde have en Facebook page at lege med. ( jeg starter helt fra bunden, så hvis du ikke har det kan du stadigvæk læse videre )

En fungerende WordPress blog / hjemmeside, og en lille forståelse for hvordan man bruger denne

En lille time, og lidt gå på mod.

Hvis du er klar, spænder vi hjelmen og springer lige ud i det.

Del 1 – Opret en WordPress side

 1. Dit design område på Facebook må ikke være mere end 520 pixels , derfor skal du enten selv lave et template til din kommende landing page, eller bruge den jeg har lavet til dig. Hent den iframe
 2. Upload page-iframe.php filen til din nuværende tema mappe. Den skal altså ind i selve mappen f.eks. /tema/page-iframe.php . Derefter kan du gå ind i din WordPress og vælge Add new page. Under Page attributes finder du menuen templates. Her vælger du Facebook eller fb. Så er vi kørende
 3. Lav din side som du gerne selv til have den til at se ud. Jeg anbefaler du laver et billede i f.eks 520 x 600 hvor du fortæller lidt om din virksomhed, men dette er ikke nødvendigt, du kan nøjes med tekst hvis dine billede kundskaber ikke er helt skarpe. Ellers kan du hyre mig til at hjælpe. Kontakt mig for mere info. Husk dog at følgende skal være opfyldt for at få det til at fungere uden problemer.
  1. Dit billede skal holde sig inden for 520px Bredde.
  2. Dine links skal åbne i et nyt vindue (target=”_blank”) eller opdatere hele siden (target=”_top”), ellers bliver dine links vist inde i facebook siden, og det er jo ikke smart hvis du linker til noget eksternt indhold.
 4. I mit eksempel har jeg lavet et billede i photoshop, hvis du ikke har photoshop kan du benytte den gratis service pixlr , her efter har jeg simpelthen bare uploadet billedet til min wordpress side, og lagt den ind i min landing page
 5. Udgiv din side, og tjek om det hele nu også virker. Kopier den direkte webadresse til senere brug.

Del 2 – Opret en Facebook side for dit firma

 1. Log ind på din normale Facebook konto og gå derefter til http://www.facebook.com/pages/create.php
 2. Vælg hvilke type side du vil oprette og udfyld de påkrævede felter.
 3. Rediger din nye side med information om din virksomhed, åbningstider og hvad du ellers kan finde på

Del 3 – Opret en Facebook iframe tab

I denne del af guiden skal du holde tungen lige i munden og følge min beskrivelse fuldt ud her under.

 1. Log ind på din facebook konto og besøg derefter  http://developers.facebook.com/.
 2. Hvis dette er første gang du har været her, spørger Facebook højst sandsynligt om adgang til dine profil detaljer. her siger du ja.
 3. Klik på my apps eller på dansk mine applikationer
 4. Klik på opret ny applikation
 5. Udfyld navnet på din nye applikation og godkend Facebooks vilkår for at benytte tjenesten.
 6. Udfyld captha for at gå videre.
 7. Din applikation er nu oprettet og du skulle står på dens indstillings side.. Den vigtige del vi skal bruge hedder “Facebook Integration” tryk derfor på den med det samme
 8. Udfyld følgende information:
  1. I feltet “Canvas Page” skriver du navnet på din nye applikation, min hedder f.eks. “velkommenwil”
  2. Under “Canvas URL” skal du skrive webadressen på din hjemmeside, Husk / efter linket ellers kommer der en fejl
  3. Under “Fane navn / tab name” skriver du navnet på din nye knap på din facebook side. Min hedder velkommen
  4. I “fane url” skriver du webadressen på din wordpress page vi oprettede i første del af guiden. Den er her din side kommer til at ligge. Altså under knappen Velkommen på din facebook side.
 9. Gem dine indstillinger, og derefter ligger din nye applikation under my apps / mine applikationer.
 10. Klik på applikationens profil side, som der bliver linket til i højre side af dit skærmbillede.
 11. Klik føj til min side og herefter får du en valgmulighed for hvilke side du vil benytte denne applikation på.
 12. Nu er det tid til at afprøve din nye side. Surf ind forbi din side og i venstre side i menuen har du nu et menupunkt der hedder velkommen. Hvis du trykker på denne kommer din wordpress side op her. Smart ikke?
 13. Hvis du vil have dine facebook brugere til at se denne nye side når de kommer ind på din side , skal du vælge rediger side, vælge “administrer tilladelser” og under standart tab vælger du din nye side. I vores tilfælde velkommen.

Du kan se min demo side jeg har lavet sideløbende med denne guide på 3xwilhelmsens Facebook side

Nu skulle det hele køre, du har bygget grundstenen i din nye facebook side. I mine næste indlæg over det næste par dag viser jeg hvordan du kan ligge videoer op i dette nye system, lave en nyhedsbrevs formular, kontakt formular og en masse andre spændende ting der kan gøre din Facebook side mere attraktiv over for dine kunder.

Desuden ligger jeg en guide ud til hvordan du laver en såkaldt reveal side. Dette er en side der først viser alt indholdet på siden efter brugeren har trykket syntes godt om.

Hvis du har nogle spørgsmål til overstående kan du med fordel skrive en kommentar her under.

Over and out

Christian

 

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.