• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Del dit indhold på de sociale medier
september 6, 2010

06/09/2010

1 kommentarer

De fleste af os har en eller anden form for hjemmeside. Det kan være en familie hjemmeside, en blog om uddannelse eller en hjemmeside om din virksomhed.

Ofte bruger vi meget tid på at skrive tekst, lave billeder og meget andet. For at trække trafik til sin side kan man betale sig til reklamer som adwords og facebook annoncer. Men i første omgang kan man jo starte ud med at dele sit indhold på sin hjemmeside med sin vennekreds og resten af verden.

I dag vil jeg komme ind på hvordan du kan dele dine artikler og billeder over en stor mænge sociale netværk, og hvordan du kommer ud til nye læsere.

I min video bruger jeg et godt wordpress plugins som eksempel. ( wordpress er et værktøj til at bygge hjemmesider og blogs på nettet. red) og desuden bruger jeg lidt html koder du kan bruge på din egen hjemmeside hvis du ikke bruger wordpress.

Wilhelmsen.tv share now from christian wilhelmsen on Vimeo.

Om FORRETTEREN

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Send os en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}