Jeg hedder Christian Wilhelmsen, er 30 år gammel og driver siden wilhelmsen.tv hvor jeg blogger om sociale medier, markedsføring og mange andre spændende ting.

P.t er jeg jobsøgende inden for markedsføring eller reklame branchen. Her under kan du finde mere info om mig, og hvorfor du skal ansætte mig som din nye medie mand.

Min profil på linkedin

Mit cv som du kan downloade her på siden.

Her vil jeg fortælle lidt om mine tidligere projekter og hvad jeg går og laver nu.

Min første store hjemmeside som faktisk gik rigtigt godt var theroom.dk, hvor mine besøgende kunne få en gratis hjemmeside med e-mail, 20 mb plads og php support. Dertil kunne man tilkøbe nogle forskellige produkter som mysql database, domænenavn og support. Jeg kodede dette system i samarbejde med en på eksperten.dk og efter 2 måneder med linkbuilding rundt omkring på nettet, havde jeg en fast brugerbase med 17.500 brugere.

Det gav mig en masse muligheder for at udvikle min service til mine kunder, og jeg kunne levere reklamer igennem nyhedsbreve, og på kundens egen hjemmeside.

Dengang var markedet for gratis hjemmesider meget begrænset her i DK og derfor gik det vildt hurtigt med at få brugere. Jeg brugte ikke en eneste krone på markedsføring i de 8 måneder jeg kørte siden og det hele kørte dermed fra mund til mund og derfor betegner jeg det som en stor succes.

Jeg omsatte for omkring 7.000 – 10.000 pr måned i ekstra services, og efter 8 måneder fik jeg et salgs tilbud på hjemmesiden som gav rimelig godt. Nok til at jeg kunne starte nye hjemmesider og forretninger udenom internettet.

Grunden til at jeg valgte at sælge var fordi driften blev for dyr, da jeg ikke selv havde min egen server til dette.

Bagefter startede jeg talkzone.dk som var et chatforum for unge hvor jeg fik udviklet min egen chatsoftware. På siden var der mulighed for gratis oprettelse af gæstebog, forum og subdomæne service. Det kostede selvsagt nogle penge for mig, men jeg fik mange brugere ud af det. På et tidspunkt havde jeg over 15.000 brugere. Efter chatbølgen gik ned af bakke, mistede jeg mange af brugerne og valgte at lukke siden.  Jeg tjente kun penge på reklamer og det var ikke nok til at det løb rundt.

I 2005 startede jeg min egen transport virksomhed på Sjælland, da jeg var flyttet dertil, og tilbød flytninger, kurer service og konsulent ydelser inden for transport branchen. Jeg brugte mine tidligere erfaringer med markedsføring og fik en sund og velsmurt forretning ud af det. Det var mit første rigtige firma, hvor det kun var mig der styrede. Jeg fik en masse gode erfaringer ud af det, og en masse gode kunder som jeg hjalp med rigtigt mange ting.

I 2007 fusionerede jeg mit firma med min fars transport firma, da jeg var flyttet tilbage til Århus og fik i den anledning ansvar for 25 medarbejdere, og et stort netværk, både på Sjælland og i Jylland. Dette firma 3xwilhelmsen.dk er i dag et utroligt sikkert og hurtigt alternativ til selv de store spillere i branchen. Vi har unikke produkter, tilbyder samme dags leveringer i hele Danmark, og har kunder både i det offentlige, sygehuse, advokater og i mange andre brancher.

Her i 2011 er jeg igen flyttet tilbage til Århus og sidder jeg på kontor hjemmefra og udvikler på mine egne ideer. For tiden arbejder jeg på et stort internationalt projekt, der gerne skal give mig den frihed jeg har brug for, for at give mine ideer liv, så jeg forhåbentligt kan udføre disse ved siden af mit fremtidige arbejde.

Jeg arbejder både på nettet med markedsføring, arbejder stadigvæk lidt for 3xwilhelmsen.dk, men har trukket mig delvist ud af virksomheden, for at arbejde på mine egne projekter og vejleder ellers kunder i hvordan de skal markedsføre sig selv både online og offline

Desuden har jeg  startet wilhelmsen.tv som er min video blog hvor jeg vil fortælle om mine ideer osv.

Tak for din tid. Vi ses jo nok derude og ellers er du velkommen til at kontakte mig på info@wilhelmsen.tv og husk selvfølgelig at følg mig på twitter , mit brugernavn er wilhelmsendk

 

Med venlig hilsen / Best regards

Christian Wilhelmsen   | 60 84 93 00 info@wilhelmsen.tv

https://wilhelmsen.tv | Blog og tv show om sociale medier

Http://linkx.dk | Seo optimeret links katalog

My profiles: Facebook LinkedIn Twitter
Contact me: Skype/ christian-wilhelmsen MSN/ goadancer@hotmail.com

Free Course! Sign Up now